To je to što me zanima!

Mariborska policija: U gradu nema nereda, ni jednog Boysa

Zasad je sve mirno, nadamo se da će tako i ostati. Nemam informaciju da će netko od Dinamovih navijača doći, rekao nam je glasnogovornik mariborske policije
Vidi originalni članak

Uoči utakmice 4. pretkola Lige prvaka u Mariboru, čelnici Dinama strahovali su od mogućih nereda Bad Blue Boysa za koje se vjeruje da bi sabotirali utakmicu s ciljem izbacivanja 'modrih' iz Europe. Tako su po receptu utakmice s Ludogorecom u Razgradu, iz Dinama odlučili da u uzvratnoj utakmici neće biti gostujućih navijača.

Na dan utakmice nikakvi problemi nisu zabilježeni u Mariboru.

- Nema nikakvih nereda, nismo uočili niti jednog pripadnika BBB-a u gradu. Sve je mirno. Nemam informaciju je li netko od Dinamovih navijača probao doći do Maribora, odnosno jesu li vraćeni s granice. Zasad je sve mirno, nadamo se da će tako i ostati. Očekujem li Dinamove navijače u gradu? Iskreno, nemam informaciju da će netko od njih doći - rekao nam je glasnogovornik mariborske policije Bartolo Lampret.

Večerašnju ekspediciju Dinama činit će dužnosnici kluba te sponzori.

Policija ih vratila s granice

Iako je Dinamovim navijačima izrečena zabrana dolaska na utakmicu, dio se oglušio i svejedno krenuo put Slovenije. No, policija ih je prepoznala i vratila te im je izrečena zabrana ulaska iduća 24 sata. U Ljudskom vrtu bit će 200-tinjak hrvatskih navijača u Dinamovom aranžmanu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • MiraPudić Tucić 29.08.2012.

    kako neko može biti navijač dinama a željeti da on ne ide dalje :( dinamo treba biti iznad mržnje prema nekom čovjeku a neredi koje rade govore samo da oni ne vole Dinamo. osobe koje su od uživanja u gledanju i navijanju prešli u huliganstvo ,tučnjave .od kad znam za sebe navijam za dinamo jer je i tata navijač istog al evo imam sina i uopće ne želim da voli nomoget pa da moram strahovati kad ode na utakmicu.

  • zagreb66 29.08.2012.

    Fala svima na linkovima!!!.....Bravo Dinamo!!!

  • palermo_1 28.08.2012.

    Što nas vole zlovenci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare