To je to što me zanima!

Marić: Treba ih napasti da vide tko je domaćin ovdje

Neka u Zagrebu bude što veći rezultat, pa onda u Split idemo igrati na dva dodira, najavio je derbi u kupu Silvio Marić (35), bivši nogometaš Dinama
Vidi originalni članak

Za utakmicu ne konkuriraju Cufre, Dodo, Bišćan i Lončarić, a svi drugi su spremni. Garantiram osvajanje prvenstva, a u kupu uvijek postoji faktor iznenađenja. No imamo jaku momčad i možemo do dvostruke krune, najavio je Kruno Jurčić prvu utakmicu polufinala kupa protiv Hajduka. Bijeli se vraćaju na Maksimir samo četiri dana nakon poraza od Lokomotive.
- Ne znam kako se Hajduk osjeća nakon poraza, ali znam da je nama remi sa Zadrom bio pozitivno upozorenje. Još više smo se digli. I ja sam kao i Zdravko optimist. Ima puno pravo vjerovati u nas, ali on to uvijek kaže na osebujan način - osvrnuo se Kruno na jučerašnju izjavu Zdravka Mamića.
Derbi je najavio i Silvio Marić. Mara je u derbijima znao pošteno namučiti Splićane.
- Neka u Zagrebu bude što veći rezultat, pa onda u Split idemo igrati na dva dodira - našalio se Marić te se prisjetio svojih utakmica protiv Hajduka:
- Meni je najdraža utakmica ona kad smo pobijedili u Splitu 2-1, a sjećam se i stative koju je Sv. Duje pomaknuo. Treba ih odmah napasti da se vidi tko je domaćin u Zagrebu.
Jurčić dobro poznaje trenera Hajduka Stanka Poklepovića.
- Špaco je moj trener i učitelj, puno sam od njega naučio. Ima zanimljive treninge, mogu ga slušati danima. Za razliku od Ante Miše, Špaco se neće doći nadigravati u Maksimir. Igrat će zatvorenije nego inače - uvjeren je Kruno te dodao kojim bi rezultatom bio zadovoljan u prvoj utakmici.
- Ma neka bude što više prema nula.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nizozemac 23.03.2010.

    Mialim da je u ovom trenutku najvaznije da tekma bude jaka, dobra i kvalitetna odavno se na nasim terenima nije video pravi derbi.

  • lukica 23.03.2010.

    ni mama vam nije imala sanse

  • mayhem26 23.03.2010.

    Joj nemogu prežalit što moja Cibalija neigra umjesto Hajduka danas,pa da vidim jel bi se toliko bahatili i protiv nas.....Vjerovatno bi,al brzo bi začepili tu purgersku gubicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare