To je to što me zanima!

Tudoru 'pukao' glas, sudac se ispričao igračima Dragovoljca

Sudac Bruno Marić poništio je penal igračima Dragovoljca protiv Hajduka. Nakon utakmice spustio se u svlačionicu Dragovoljca i ispričao se domaćim igračima...
Vidi originalni članak

Spustio se u svlačionicu i ispričao nam se, otkrio je Jan Doležal, strijelac drugog gola za Dragovoljac u pobjedi protiv Hajduka (4-1).

Milović je igrao rukom u šesnaestercu, Mario Zebec je pokazao na bijelu točku, ali je nakon konzultacija s Brunom Marićem koji je bio iza gola, poništio svoju odluku i pokazao da je lopta za Hajduk.

Hrvatski dragovoljac u sjajnoj je predstavi pobijedio Hajduk u Sigetu u 31. kolu HNL-a. Na konferenciju za novinare nakon utakmice Igor Tudor nije došao jer mu je, kako su objasnili iz kluba, "pukao" glas. 

- Zabili smo iz prva dva udarca, dva gola. Hajduk nije pokazao pravo lice i to smo iskoristili - dodao je Jan Doležal.

Igrač utakmice bio je Ivan Božić, koji je kroz noge gurnuo igraču Chelseaja, Mariju Pašaliću.

- Mora se vidjeti tko je stariji tko je mlađi. Mene je sramota zbog 4-1, a kako je onda igračima Hajduka. Tek smo sad svima pomutili račune.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • domagoj2305 17.04.2014.

    večeras samo za vas HAHAHAHAHAAHajduk i MCTudor Music!!!

  • RI 1987 17.04.2014.

    kriv je mamić,nebo što je plavo,sanader što je u zatvoru,nije padala kiša,rijeka jer je crvena,volpi što nije uložio u hajduk a ne u rijeku.........ma nemogu se sjetiti više ničeg....ali sve se urotilo protiv moćnog hajduka....bilo bi bolje da stvorite kopačke za igrat a ne što ljudima uvaljujete kineske japanke i sramotite grb na njima

  • boww 17.04.2014.

    Ljudi o kakvom vi namjestanju pricate!!!da je bilo namjestanja onda bi hd pobjedio 1-0 ili2-1 a ne da nabiju kantu hajduku.nebi si hajduk da je namjestao tekmu dozvolio da ih hd pregazi.i sad vi umanjujete veliku pobjedu hd-a!!!kad cete otvoriti oci i shvatit da taj hajduk je los,lose voden i nemaju viziju za buducnost i kako ce dalje poslovat.s ovakvom igrom hajduk bi se trebao borit za5-6mjesto i jos dobro i stoje na tablci.dinamo je zasluzeno prvak i ako se ovako nastavi bit ce i sljedecih 10 godina prvak,a hajduk moze i dalje kukat da je prvenstvo namjesteno i da mamic kupuje suce.najlakse je okrivit drugog za svoje neuspjehe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare