To je to što me zanima!

Marin Čilić: Možemo mi do pobjede i bez Luke Modrića

Najbolji hrvatski tenisač u osmini finala US Opena igra protiv Škota Andyja Murraya, a nakon toga će potražiti prijenos nogometa s Wembleya
Vidi originalni članak

Dok nogometaši pognutih glava putuju prema Engleskoj, Marin Čilić priprema se za okršaj protiv Andyja Murraya. Nije Englez, Murray je ponosni Škot, ali i to je dovoljno da neki da meč osmine finala US Opena najave kao uvertiru za 'otočko-hrvatski okršaj'.
- Nisam još upoznao hrvatske nogometaše, nisam nikada bio u njihovom društvu. Ali pratim ih stalno, sviđaju mi se Kranjčar i Modrić - rekao je Marin. Nije gledao utakmicu protiv Bjelorusije, nada se da će ovu protiv Engleske uspjeti pogledati.
- Bit će to super utakmica, siguran sam. Neće igrati Modrić i to je velika šteta, ali možemo mi i bez njega do pobjede - uvjeren je najbolji hrvatski tenisač. Voli Milan i Tottenham, ali sada je bitna samo reprezentacija. A najbitniji - Murray.
- Da, zanima me nogomet, ali prvo se treba koncentrirati na meč protiv Andyja. On igra odlično, redovito izvlači neke nevjerojatne udarce i sjajno se nosi s pritiskom. Morat ću jako dobro servirati, biti agresivniji od njega i ostati potpuno fokusiran tijekom cijeloga meča. Ako popustim i u najmanjim sitnicama, Andy će to iskoristiti - najavio je svoj veliki meč Čilić. Na rasporedu su Murray i Čilić treći meč nakon 17 sati na središnjem terenu Arthur Ashe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dakox 08.09.2009.

    PederGO nemoj se preseravati, cini mi se da nije ti glava za dvije noge...

  • user_30348 08.09.2009.

    Bravo PederGo, a tko bi ti igrao za repku da ti nije Hercegovaca...balija piglu

  • PeGO 08.09.2009.

    jbmti ovakve hrvate iz hercegovine...pa imaš repku Bosne i HERCEGOVINE pa za njih navijaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare