To je to što me zanima!

Marin Čilić: Na zemlji sam baš uvijek u krizi rezultata

Ne znam zašto. U ožujku uvijek igram loše. I onda se na to nadoveže zemljana podloga i baš uvijek upadnem u krizu rezultata, rekao je Marin Čilić
Vidi originalni članak

Ne znam tog Mella. Nikad ga nisam gledao. Tako da ne znam što mogu očekivati od njega, komentirao je Marin Čilić ždrijeb Roland Garrosa, koji starta danas u Bolonjskoj šumi u Parizu.
Bivši juniorski pobjednik tog turnira ima velika očekivanja i ove sezone. Priznaje da mu to nije najdraža podloga, ali želi najmanje u drugi tjedan pariškoga Grand Slama. A i bilo bi lijepo vratiti se što prije u Top 10.
- Najmanje što želim jest ponoviti rezultat od prošle godine - rekao je Međugorac.
Naš tenisač u Parizu je od utorka.
- Osjećam se čvrsto. Ovih nekoliko dana je idealno sjelo. Spreman sam za maratone - rekao je trenutačno 12. tenisač svijeta.
Siječanj je bio idealan. Dva naslova (Chennai, Zagreb), polufinale Australian Opena. Tad je po pobjedama bio prvi tenisač svijeta. No niti ove godine nije mu sjela američka turneja.
- Ne znam zašto. Niti sebi to ne mogu objasniti. U ožujku uvijek igram loše. I onda se na to nadoveže zemljana podloga pa uvijek upadnem u krizu rezultata - zaključuje Čilić.
Jackpot je osam milijuna kuna. Lov počinje.

LJUBO OPORAVIO LEĐA I ŽELI NOVE POBJEDE

1) Ivan Ljubičić u prvom kolu igra protiv Korejca Lua. Sanirao je leđa i želi velik rezultat. Uostalom, ondje je bio polufinalist prije nekoliko sezona...
2) Petra Martić na startu igra protiv Jelene Dementijeve, aktualne olimpijske pobjednice i bivše finalistice turnira
3) Karolina Šprem više ne radi sa Sašom Hiršzonom, ali svejedno može iznenaditi Mariju Kiriljenko...

NADAL LOVI PETI NASLOV U PARIZU
Rafael Nadal je veliki favorit turnira. Ima sjajan omjer pobjeda (31-1), a ove će sezone 'loviti' svoj peti naslov na pariškom turniru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare