To je to što me zanima!

Marin Čilić preko Koubeka ušao u četvrtfinale Dubaija

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije 500 u Dubaiju pobjedom u 2. kolu nad Austrijancem Koubekom
Vidi originalni članak

Marin Čilić sjajno je otvorio meč i sa dva breaka lako osvojio prvi set 6-2 protiv 33-godišnjeg veterana Stefana Koubeka, 135. na ATP ljestvici. U drugom setu također je sjajno startao, breakom, ali onda je njegova igra počela varirati. Izgubio je servis, što je bio tek prvi u nizu izgubljenih početnih udaraca u tom setu. Međugorac je oduzeo servis protivniku u petom gemu, ali ga je odmah izgubio u sljedećoj igri, a nakon breaka kod 4-4 imao je servis za meč. Međutim, priliku je propustio i set je otišao u tie break. Ondje je hrvatski tenisač užasno startao, Koubek je poveo 5-0, ali tada Čilić radi preokret, smanjuje na 6-5, spašava tri set lopte i dolazi do prve pobjede nad Koubekom u drugom međusobnom meču.
Protivnik hrvatskog tenisača u četvrtfinalu bit će još jedan Austrijanac, Jürgen Melzer, 31. igrač svijeta koji je u 2. kolu pobijedio Španjolca Tommyja Robreda 6-3, 7-5.

ATP DUBAI, 2 KOLO:

Čilić (6) – Koubek 6-2, 7-6(6)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare