To je to što me zanima!

Marin Čilić proradio u Miamiju

Nakon dva vezana poraza na ATP touru Marin Čilić pobjedom je otvorio Masters u Miamiju. Argentinac Federico Coria uzeo mu je set, ali hrvatski tenisač prošao je na okršaj s Čileancem Garinom
Vidi originalni članak

Marin Čilić se plasirao u 2. kolo velikog ATP turnira u Miamiju svladavši Argentinca Federica Coriju s 6-3, 2-6, 6-4 nakon dva sata i pet minuta igre. 

Marin (ATP-45.) je prošao prvu prepreku u Miamiju i to nakon velike borbe s 84. igračem svijeta Coriom, s kojim se dosad nije sastajao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je dobio prvi set s 6-3, Čilić je u drugom dvaput gubio svoj početni udarac, da bi u odlučujućem, treću setu Međugorac napravio brzi "break" za 1-0 i tu prednost sačuvao dokraja. 

Marin je imao 8 aseva, samo dvije dvostruke pogreške i 60 posto ubačaja prvoga servisa, te puno bolji retern na Argentinčev prvi servis (38 posto).  

Čilić u 2. kolu ide na još jednog Južnoamerikanca, 13. nositelja Cristiana Garina iz Čilea, s kojim također nije nikad igrao. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivan91zg 26.03.2021.

    Nemojte se sramotit sa ovim naslovima "proradio", nije proradio apsolutno ništa. Bolji poznavatelj tenisa zna da je ovaj Coria nižerazredni tenisač a uz to najjača podloga mu je zemlja. Žalosno je da se muči sa ovakvim anonimusima, al obzirom na igru, trud ,zalaganje i psihološko stanje, čudim se da ikog dobije, jer mu igra ne vrijedi ni za top 200!

  • 25.03.2021.

    E moj cilicu kolko si me puta sa 1,30-1,40 kostao listica od par prosjecnih hrvatskih placa... nema kruha od tebe

  • Ivan Masic 25.03.2021.

    Bravo Marine, sad na Garina! 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare