To je to što me zanima!

Marin Čilić: Trava je sporija, ali ne smeta, nisam se ni umorio...

Zadovoljan sam formom i sjajno je što se nisam previše umorio. U ponedjaljak me čeka meč četvrtog kola, a ovo mi je četvrta godina da sam u drugom tjednu Wimbledona, rekao je Marin
Vidi originalni članak

Marin Čilić još nije izgubio set na Wimbledonu. Osminu finala izborio je protiv Amerikanca Stevea Johnsona 6-4, 7-6, 6-4 te je četvrtu godinu prošao u drugi tjedan Wimbledona gdje mu je najbolji rezultat četvrfinale (2014., 2015. i 2016.).

- Bio je to neugodan meč. Johnson je igrač koji može igrati odlično i pokazao je da je tvrd orah, što sam i očekivao prije meča. Uvjeti na terenu bili su mrvicu sporiji nego prije dva dana. Mislim da je ove godine trava za nijansu sporija nego prijašnjih godina. Dobra je stvar što sam ostao smiren tijekom meča i bio konstantan kroz cijeli meč - rekao je Marin Čilić za HRT nakon pobjede.

- Zadovoljan sam formom i sjajno je što se nisam previše umorio. U ponedjeljak me čeka meč četvrtog kola, a ovo mi je četvrta godina da sam u drugom tjednu Wimbledona - dodao je Marin, koji za četvrtfinale igra protiv Roberta Bautiste-Aguta, 19. igrača svijeta.

- Atipičan Španjolac jer ne igra tipičan zemljaški tenis, rekao bi čak da preferira igrati na betonu i na travi. Nije me iznenadilo da je uspio doći do drugog tjedna. Igrali smo već par puta, a posljednji me puta dobio na Australian openu. Moram biti maksimalno spreman - dodao je hrvatski tenisač.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • selena 08.07.2017.

    Marin igra super, ali ni Bautista Agut nije za potcjenjivanje na travi; mislim da bi Marin u ponedjeljak mogao imati tezi posao na Wimbledonu nego do sada. SRETNO Marine :)

  • lux99 08.07.2017.

    Bit će teško ali može,gledao sam meč Aguta i Nishikorija danas.Može ga se dobiti ako neće imati previše neforsiranih.

  • Joker123 07.07.2017.

    Ajmo Marine!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare