To je to što me zanima!

Marin Čilić u dva seta do drugog kola u Madridu

Marin Čilić pobijedio je Oliviera Rochusa 6-3, 7-5 nakon jednog sata i 39 minuta igre u 1. kolu ATP turnira iz Masters Serije u Madridu
Vidi originalni članak

Na turniru u Madridu mladi hrvatski tenisač odigrao je sjajan meč u prvom kolu. Čilić je za sat i 39 minuta pobijedio Belgijca Rochusa 6-3, 7-5 i izborio meč protiv Španjolca Fernanda Verdasca. Zbog upale živca u licu Marin nije igrao od poraza u 3. kolu US Opena. Propustio je i Davis kup ogled protiv Brazila u Zadru, ali ozljeda je prošlost za 20-godišnjeg Međugorca.
Po jedan break u svakom setu bio je dovoljan za pobjedu protiv Rochusa, koji je prije tri godine bio 24. igrač svijeta. Marin je ispalio 15 aseva, no tri su bila posebno važna. Kod 6-5 u drugom setu servirao je za meč, no Rochus je zaprijetio s 15-40. A onda je Čilić pogodio tri asa zaredom i izbjegao moguće komplikacije.
Hrvatskog reprezentativca u 2. kolu čeka tenisač koji mu nikako ne leži. Protiv Verdasca je igrao dvaput, oba puta izgubio i pritom uspio osvojiti samo devet gemova. No kaže se da je treća sreća...

KARLOVIĆ NA SODERLINGA ILI SERRU
Nakon što je Mario Ančić zbog bolesti otkazao nastup u Madridu, a Ivan Ljubičić nije uspio kroz kvalifikacije izboriti nastup u glavnom ždrijebu, hrvatski će tenis uz Čilića imati još samo jednog predstavnika, 14. nositelja Ivu Karlovića koji je u 1. kolu slobodan, a u drugom će igrati protiv pobjednika susreta između Šveđanina Soderlinga i Francuza Serre. (ts)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare