To je to što me zanima!

Marin Čilić u osmini finala, čeka ga poznanik Del Potro

Švicarca Wawrinku naš tenisač je dobio u finalu Chennaija prije manje od dva tjedna, a danas je pobijedio u 3. kolu Melbournea 4-6 6-4 6-3 6-3
Vidi originalni članak

Završnica prošle sezone i početak ove godine su sjajni. Moram samo naučiti izbjegavati crne rupe. To je znao biti slučaj polovinom prošle godine, rekao je Marin Čilić uoči nastupa na Australian Openu.
Dvije “crne rupe” je preživio. Jedva je hodao poslije maratona protiv 17-godišnjeg Tomica, a jučer je preskočio i Stanislasa Wawrinku, Švicarca koji je uoči 2010. imao 4-0 protiv najboljeg hrvatskog tenisača na Touru.
- Na Grand Slam turnirima posebno sam motiviran. To su mi najdraža natjecanja. Nadam se da ću što dulje biti na turniru - rekao je 21-godišnji Međugorac.
Za ulazak u četvrtfinale, a bio bi mu to drugi na Grand Slam turnirima u karijeri, igrat će protiv Juana Martina del Potra.
- Bit će valjda treća sreća - rekao je hrvatski tenisač.
Protiv Argentinca je igrao i prošle godine u osmini finala Australian Opena. Imao je Čilić set i break, kao i u četvrtfinalu US Opena, ali opet je Del Potro okrenuo meč.
- Čilić će biti među pet najboljih tenisača svijeta. Nevjerojatno je brz za svoju visinu i ima sjajan bekend - pohvalio je Hrvata Mats Wilander, bivši trostruki pobjednik Melbournea.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bizzy_dany 22.01.2010.

    nisam ocekivao pobedu, svaka cast! Ako pobedi Del Potra, onda imace vecu ulogu u buducnost nego sto sada ima!

  • plavocrni 22.01.2010.

    Del Potro je ozlijeden, Marin ima velike sanse...

  • nogometas05 22.01.2010.

    Ovaj put igram kontra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare