To je to što me zanima!

Marin: Još jednom smo svima pokazali kako se radi u Dinamu

Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon penala ispali od Chelseaja...
Vidi originalni članak

Dinamo nastavlja briljirati na europskoj sceni, 'modri' su se pobjedom (3-1) nad Southamptonom plasirali u finale Premier League International Cupa. Zagrepčani su do velikog finala stigli na krilima trostrukog asistenta Antonija Marina čija su dodavanja u pogotke pretvarali Šipoš, Gjira i Čuić. Dinamo će se u velikom finalu sučeliti Bayernu, a još nije poznat datum finalne utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, svima pokazali koliko se kvalitetno radi u omladinskoj školi Dinama. Znali smo da smo bolji od Southamptona, to smo svima dokazali i na terenu. Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon penala ispali od Chelseaja - rekao je trostruki asistent i junak utakmice Antonio Marin, pa nastavio:

SOUTHAMPTON - DINAMO 1-3 Dinamo je u finalu! Na krilima odličnog Marina srušio 'svece'

- Bili smo strašno motivirani, Southampton nas je pobijedio u grupnoj fazi Premier League International Cupa, ali sada smo dokazali kako smo bolja momčad od njih. Bio je užitak igrati na njihovom St. Mary's stadionu, ponosan sam što su se svi mogli još jednom uvjeriti u kvalitetu Dinama. Moje tri asistencije? Drago mi je zbog toga, ali ponosan sam na uspjeh cijele momčadi, to je ipak najvažnije.

Finale s Bayernom?
- U finalu igramo protiv Bayerna kojem prepuštamo ulogu favorita na papiru, ali neka to dokažu na terenu. Vjerujem u ovu momčad i idemo do kraja - završio je Marin.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • jurkotic 11.04.2019.

    renato veselnik je jaci od tebe

  • Mercedes s klasa 11.04.2019.

    Najjači!!

  • 11.04.2019.

    Bravo svaka čast !!!! Za Bayern uzeti Mora , Mayera i Šunjiča idemo to osvojiti !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare