To je to što me zanima!

Mario Ančić: Ovaj vulkan će dokrajčiti nas tenisače

Nakon bolesti Mario Ančić uživa u novom početku na Touru... Zbog mononukleoze odsklizao je u jednom trenutku na čak 694. mjesto na svijetu
Vidi originalni članak

Evo me, putujem autom u Rim. Ovaj vulkan će dokrajčiti nas tenisače! Neće nam biti lako putovati svijetom ako ovo potraje, našalio se Mario Ančić dok je putovao prema talijanskoj metropoli, gdje će sljedećeg tjedna sudjelovati na tamošnjem Challengeru. Uživa u novom početku. Zbog mononukleoze odsklizao je u jednom trenutku na 694. mjesto na svijetu. No sad je zadovoljan, našalit će se Splićanin, jer je već na visokom 440. na ATP Touru.
-  Čudno je bilo igrati na Futuresima. Nigdje nema gledatelja, a i sam moraš ići po loptice. Ekipa je zanimljiva na tim turnirima - rekao je naš tenisač, koji je prije tri godine bio među 10 najboljih.
Redovito je kod liječnika, ne želi ništa riskirati.
- Sve je super, dobio sam dozvolu da igram sve turnire. I zato ću nastupati sve do srpnja - izjavio je 26-godišnjak.
Bez obzira kako mu karijera završi, on je zadovoljan:
- Davis Cup i medalja s Olimpijskih igara su veliki rezultati.

GORAN IMA OKO I POMOĆI ĆE ČILIĆU

Sjajno je to što Marin Čilić i Goran Ivanišević surađuju. Zec je bio vrhunski tenisač i ima sjajno oko za procijeniti neke stvari. I zato vjerujem da Čilić može još dalje od devetog mjesta, rekao je Mario Ančić.

PROTIV SRBIJE ĆE BITI PRAVI PAKAO
Bit će sjajna atmosfera, pakao. Sjećamo se 2005. godine, a sad će biti još bolje. Nadam se da ću i ja moći pomoći u susretu protiv Srbije u četvrtfinalu Davis Cupa, rekao je splitski tenisač.

DRŽAT ĆU PREDAVANJA I U SPLITU
Već sam dva puta imao predavanja na Harvardu, a bilo je i razgovora tu kod mene u Splitu. Dobro je što imam to akademsko zaleđe i što mogu pomoći mladim studentima, rekao je bivši Davis Cup pobjednik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Z.a.c 18.04.2010.

    kakva je to šteta za jednog tak dobrog tenisača... nadam se da bu ipak sve bolje i bolje,sretno mario :)

  • user_37063 18.04.2010.

    u parovima mario svakako more pomoci a singl pa mislim da jos nije spreman u potpunosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare