To je to što me zanima!

Mario Balotelli postao plavuša: Sad ima i izgovor za gluposti...

S Balotellijem i njegovom novom frizurom sprdaju se i na službenoj stranici Cityja. Na naslovnoj web stranici stavili su njegovu fotografija i pitanje: "Zašto uvijek on?"
Vidi originalni članak

Potukao se s Mancinijem i ofarbao u plavo, to su prve dvije "akcije" kontroverznog napadača Manchester Cityja Marija Balotellija. Ako se po jutru dan poznaje... 

S Balotellijem se sprdaju i na službenoj stranici Manchester Cityja. Na naslovnoj stranici je njegova fotografija i pitanje: "Zašto uvijek on?". 

Balotelli je već imao zanimljive frizure uključujući plavu fazu. No tad je imao izbrijan ostatak glave, a po sredini plave pramenove. 

Sad je postao prava plavuša. Klub pokušava napraviti sve kako bi doveo nestašnog Talijana u red. Najnoviji pokušaj je razgovor s klupskim svećenikom. No kako urazumiti nekoga tko tuži vlastiti klub, pali kuću igrajući se s petardama, gađa klince pikado strelicama, puši i tulumari...

Jednom su ga prilikom pitali zašto ne slavi svoje golove. Njegov odgovor?

- Slavi li poštar kad nosi pisma?

Idi na 24sata

Komentari 62

  • dinamo zg u lp 11.01.2013.

    lud čovjek

  • sport22 10.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • k13 10.01.2013.

    e moj mario, budeš ti jednoga dana propalica, za niš drugo ni nisi

Komentiraj...
Vidi sve komentare