To je to što me zanima!

Mario Balotelli kladio se na sebe u pikadu pa izgubio lovu

Nakon što je počastio sve nazočne u pubu Tudor u Manchesteru za Badnjak, Mario Balotelli se s vlasnikom kladio na svoju pobjedu u pikadu. No Talijan nije Phil Taylor
Vidi originalni članak

S Marijem Balotellijem nikad nije dosadno, a posebno kad se zaigra za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. Talijanski reprezentativac ne pokazuje zabrinutost obzirom da je Manchester City do Nove godine prokockao prednost od pet bodova pred gradskim rivalom Unitedom.

Naprotiv Balotelli se zabavlja kao nikad. Nakon što je Božić proveo časteći sve nazočne u baru u Manchesteru pa i na ponoćnoj misi, ovoga puta je nakon poraza od Sunderlanda u nedjelju odlučio počastiti prisutne kladioničare.

Tamnoputi napadač Cityja odlučio je novčano 'začiniti' partiju pikada u pubu Tudor. Balotelli se kladio s vlasnikom puba u 450 kuna, no njegova momčad nije se proslavila te je izgubila partiju i 'sitniš'.

Ovoga puta nikakva djeca nisu bila ugrožena od strelica...

Ne može se vratiti u stan dok ne podmiri štetu od vatrometa

S druge strane, Balotelli je zadobio brige kad mu je vlasnik kuće u Manchesteru u kojoj odsjeda zaprijetio tužbom jer ne želi platiti kaznu za počinjenu štetu iz listopada.

Podsjetimo, talijanski reprezentativac je samo dan prije gaženja Manchester Uniteda 6-1 zapalio kuću paleći petarde u kupaonici. Sad vlasnik kuće traži odštetu od nekoliko desetaka tisuća funti, no Balotelli uporno odbija platiti za štetu.

Mario od incidenta živi u jednom hotelu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dado0409 02.01.2012.

    I ovo je sportska vijest?????

  • user_138940 02.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • chelsea4ever 02.01.2012.

    razumjem da je izgubio, ovo je "normalni" pikado.... da su se gađala djeca strijelicama sigurno nebi izgubio, tu je nepobijediv :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare