To je to što me zanima!

Mario Kasun neće igrati na olimpijskim kvalifikacijama

Mario Kasun nakon brojnih ozljeda, loma noge i operacije srca otkazao nastup za reprezentaciju na olimpijskom kvalifikacijskom turniru
Vidi originalni članak

Ozbiljni problemi s ozljedama natjerali su Marija Kasuna na tešku odluku, otkazivanje nastupa na olimpijskom kvalifikacijskom turniru u Ateni, a slijedom toga i mogući nastup u Pekingu.
- Moram misliti na zdravlje i karijeru. Želim se dobro odmoriti i pripremiti za sezonu jer već dugo igram 'zakrpan’ i s pola snage. To više nema smisla - rekao nam je u telefonskom razgovoru Mario s priličnom dozom tuge u glasu.
- Nije mi bilo lako odlučiti to jer to već dugo odgađam. Dugo se mučim i trudim, a igram sve lošije. Na kraju sezone moram sjesti s ljudima u klubu i vidjeti kako dalje. Mario se ne boji osuda kakve su prošlo ljeto doživjeli Nikola Vujčić, Andrija Žižić i Gordan Giriček.
- Oni koji me poznaju znaju s koliko srca sam uvijek igrao za Hrvatsku. I opet ću. Ali u posljednje tri godine sam ozlijedio gležanj i leđa, lomio nogu i operirao srce. I ako mi netko kaže da foliram...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hela 01.04.2008.

    i sve najbolje za rodjendan!!!

  • hela 21.03.2008.

    evo te pozdravlja plavuša iz dalmacije, nada se da ćeš i ovo ljeto skupljat snagu i energiju ovdje na jugu, pa drži se !!! :-)))) 07.07.2007.

  • Hacker-ri 20.03.2008.

    OPROSTENO iako ti se nije imalo sta oprostit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare