To je to što me zanima!

Mario Maloča predstavljen u Lechiji, potpisao na tri godine

Bivši Hajdukov kapetan potpisao je trogodišnji ugovor s poljskom Lechijom Gdanjsk te bi tamo trebao ostati do 2018. U poljskom klubu Maloča je uzeo dres s brojem 22
Vidi originalni članak

U Hajduku sam proveo osam godina, no došlo je vrijeme za nove izazove i novi korak u mojoj karijeri, rekao je Mario Maloča (26).

Bivši Hajdukov kapetan predstavljen je u poljskoj Lechiji Gdansk. Potpisao je na tri godine te mu ugovor vrijedi do kraja lipnja 2018.

- Lechia je savršen klub za mene. Klub je odlilčno organiziran i što je najvažnije uvijek se želi boriti za naslove te ima fantastičan stadion. Gdanjsk je lijep, no nisam još puno stigao vidjeti. Najvažnije je da se sada fokusiramo na sezonu pred nama. S Lechijom se želim boriti za sve trofeje i vjerujem da možemo do naslova. Želim da moje ime ostane upisano u povijest kluba - rekao je Maloča.

U novom klubu Mario će nositi dres s brojem 22 koji je nosio i u Hajduku, a Maloča nije prvi 'bili' stoper u ovom poljskom klubu. U Lechiji je igrao i Luka Vučko.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • fuu kam ise 04.07.2015.

    Ljudi Bozji , oli ste svi popi.. kolektivno ??..... nemos na takav nacin komentirat o coviku koji je bija kapetan, dava je sve od sebe I nije ga islo na kraju triba mu zazelit srecu , a ne na ovakav huljski nacin pisat.. sramote

  • piksa123 04.07.2015.

    dobro da si se maknuo iz one prcvarnice

  • Degen Erik 03.07.2015.

    sritno maloča i vrati im se kao trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare