To je to što me zanima!

Mario Mandžukić ih oduševio: Najbolja je kupovina Atletica

U dresu Atletica ove sezone Mandžukić je zabio 14 golova. Dovoljno da španjolski mediji na kraju godine zaključe kako je jedino pravo pojačanje za doprvaka Europe
Vidi originalni članak

Španjolski mediji ne štede na pohvalama za Marija Mandžukića. Sinoć je s dva gola odveo svoj Atletico Madrid u osminu finala kupa i došao do 14 golova u 22 utakmice za prvaka Španjolske. Dovoljno je to bilo da ga mediji u Španjolskoj proglase najboljom kupovinom doprvaka Europe ove sezone.

- Mandžukić još nije dostigao brojke Diega Coste, no one potvrđuju da se pokazao kao najbolja kupovina Atletica ovog ljeta - piše Marca.

Na istom je tragu i Mundo Deportivo koji Mandžu vidi kao jedino pravo pojačanje Diega Simeonea.

- Jedino se on pokazao kao pravo pojačanje ove sezone - piše Mundo Deportivo.

Mario je u Atletico došao iz Bayerna ljetos za 22 milijuna eura koliko i sada vrijedi po Transfermarktu. No za Mandžu je važno da je stigao treneru s kojim se savršeno razumije. Nekoliko je puta ponovio kako je Diego Simeone jedan od glavnih razloga zbog kojeg je došao u Atletico. A poštovanje je uzajamno što potvrđuje i nova Argentinčeva izjava:

- Pronašao je momčad koja mu savršeno odgovara. Bilo mu je teško na početku sezone, ali sada se puno bolje razumije sa suigračima. Vjerujem da će nastaviti zabijati kao i do sada, čak i više - rekao je Simeone.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • tomicalomica 20.12.2014.

    Obozavam super Marija ! Taj momak naprosto pozlati sve sto takne u 16 m..Bacit ce u sjenu Costu , a Gvardiola ce plakati za njim.

  • humscro 20.12.2014.

    Mandžo je zabio više za Atletico nego Lewandovski za Bayern,ako se uzmu u obzir stilovi igre ta dva kluba to dodatno dobija na težini,Atletico općenito manje napada i manje zabija a svejedno Mandžo ima veće brojke nego Poljak.Sve je jasno,bravo Mandžo a svi koji uporno obezvrijeđuju njegovu kvalitetu dokazuju svoju nestručnost.

  • vero1010 19.12.2014.

    Najdraži Manđo!!!!!! Veliki igrač još veći čovjek!!!!!!! POOOOOOZDRAV!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare