To je to što me zanima!

Mario Mandžukić na Anfieldu: Liverpool pripremio 50 mil. €?

Mario ima ugovor s Atleticom do ljeta 2018. Prema Transfermarktu vrijednost mu je procijenjena na 26 milijuna eura, no Liverpool je spreman platiti gotovo duplo više
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić zbog lakše ozljede koljena neće igrati posljednju utakmicu sezone na gostovanju kod Granade. Hrvatskom napadaču onih 18 minuta u porazu od Barcelone na Vicente Calderonu moglo bi biti posljednje što je odigrao u Atleticu. 

Engleski Metro piše kako Liverpool sprema 50 milijuna eura u ljetnom prijelaznom roku kako bi doveo Hrvata na Anfield.

Mandžukić je u krizi, posljednji gol zabio je u veljači, a u Primeri je zabio 12 golova, no kad mu se pridodaju golovi iz Lige prvaka, Kupa kralja i Superkupa, Mario je na 20 golova što je sjajna brojka za prvu sezonu. 

Mandžo ima ugovor s Atletico Madridom do ljeta 2018. godine. Prema Transfermarktu vrijednost mu je procijenjena na 26 milijuna eura, no Liverpool je spreman platiti gotovo duplo više kako bi ga vidio na Anfieldu. 

Liverpoolova legenda i bivši igrač Jan Mølby nedavno je rekao kako je Mandžukić nevjerojatan igrač te preporučio svom bivšem klubu da napravi sve kako bi ga doveo.

Idi na 24sata

Komentari 281

  • pipolino 24.05.2015.

    Ma nije problem u Mandž niti u Liverpoolu, nego u glavi nekog blesavog engleskog novinara.Cijeli svijet zna koliko je njegova tržišna vrijednost, osim toga novinara, ali tko zna možda radi na postotak kao, Židak kod transfera Cvitanovića u Real Sociedad.

  • tomicalomica 24.05.2015.

    Moze za 50 milja prodano ! Jos 50 kulena gratis i super Mario je Liverpool man.. Jos kad bi nekako mogli s njim prodati Malocu i jos nekog iz Hajduka da pojacaju obranu bilo bi super , ali dobro i ovako ...bas sam happy :))))) da li znaju ovi iz Liverpoola za Milevskoga ??

  • 23.05.2015.

    Nije bilo dovoljno 30 za Dekija....sad za Marija jos 50....bas volite bacati novac...ode 50 milja u kantu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare