To je to što me zanima!

Mario Mandžukić na korak je do prelaska u Bayern?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Neki njemački mediji objavili su da je napadač Dinama na korak do prelaska u najbogatiji njemački nogometni klub Bayern Muenchen...
Vidi originalni članak

Neki njemački mediji objavili su da je trenutačno najbolji napadač Dinama Mario Mandžukić na korak do prelaska u najbogatiji i najtrofejniji njemački nogometni klub Bayern München. Između ostalih, vijest je objavio i renomirani DSF. Ondje je objavljeno kako je Mandžukić viđen u službenim prostorijama Bayerna.
Prema njemačkom Transfermarktu Mandžukić je procijenjen na četiri milijuna eura, no to je iznos koji prema svemu sudeći ne bi zadovoljio Dinamova izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića. Zdravko je već ranije govorio kako je u nekoliko navrata odbijao bogate ponude za reprezentativnog napadača, a među njima je navodno bila i jedna od 10 milijuna eura. S obzirom na taj podatak, ne vjerujemo da je Dinamo pristao na skromniji iznos od ranije ponuđenog, ako je podata uopće istinit.
Podsjetimo, Mario je u Dinamo stigao u ljeto 2007. godine iz gradskog rivala Zagreba za 1,5 milijun eura. U Zagrebu ga je otkrio tadašnji trener Ćiro Blažević i predvidio mu veliku napadačku karijeru. Najupečatljivija utakmica u Dinamovu dresu je ona protiv Ajaxa, a u Bayernu bi, prema DSF-u, trebao naslijediti Lukasa Podolskog.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • k1994m 04.12.2008.

    PETAR KULIS - Nisam 94-godiste mego 86-sto ako te bas zanima...vidis takvi ljudi visokog misljenja kao sto ti imas nikad nece priznat da su pogrijesili...pa tako ni ti...I JE LI ONDA MANDZUKIC BIO U MUNCHENU I JE LI POTPISO ZA BAYERN...KONJU OBREZANI TVRDOGLAVI!!!

  • Ivan_ST 04.12.2008.

    malo MORGEN, malo.... hahaha

  • hogarko 03.12.2008.

    Ma i zato me zaboli,puni svoj džep vama će kad tad pokazat guzicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare