To je to što me zanima!

Mario Pašalić u Atalanti: Došao na posudbu uz pravo otkupa...

Iako je u kombinaciji za našeg reprezentativca bio i Werder iz Bremena, Atalanta je dogovorila uvjete s Chelseajem pa će Pašalić po drugi put u karijeri zaigrati u talijanskoj Serie A...
Vidi originalni članak

Hrvatski veznjak Mario Pašalić opet će zaigrati u Italiji, a njegov novi klub je Atalanta. Mladi igrač je došao na posudbu, a čelnici Bergama će imati pravo, naravno ako to budu htjeli, otkupiti ugovor od Chelseaja.

ITALIJA ILI NJEMAČKA I peta posudba u nizu: Pašalić bira između Werdera i Atalante

Iako je u kombinaciji za našeg reprezentativca bio i Werder iz Bremena, Atalanta je dogovorila uvjete s Chelseajem pa će Pašalić u Bergamo doći na posudbu s pravom prvokupa ugovora od 15 milijuna eura.

Pašalić je prošle sezone igrao u Spartaku iz Moskve, a bio je i u Milanu, Elcheu i Monacu.

Iako je odrađuje pripreme s Chelseajem i odigrao je poluvrijeme prijateljske utakmice s Perthom, naš nogometaš po svemu sudeći promijenit će sredinu i otići na petu posudbu nakon koje bi i trajno mogao napustiti Stamford Bridge.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • realan902 25.07.2018.

    Kako je glup ovaj pasalic,pa bjezi iz tog chelsea odvratnog,prave budalu od tebe ko sta su od delaca

  • Minkem 25.07.2018.

    Jel se to.meni cini ili je on svake godine u sve losijem klubu i ni jedan ga jos nije htjeo preuzet ?

  • Zambata_1 25.07.2018.

    E moj Pasalic sta napravi prelaskom u Chelsea . Najgore je ovo seljakanje za mladog igraca . Treba ga vise netko otkupit ili da ode besplatno negdje , a on produzio ugovor jos do 2021 , ocito mu karijera nije tolko bitna koliko novci ili stvarno misli da ce zaigrat za Chelsea..

Komentiraj...
Vidi sve komentare