To je to što me zanima!

Mark Clattenburg ponovno ne sudi: To je za njegovo dobro...

Marka Clattenburga drugi vikend zaredom nema na popisu sudaca za utakmice 11. kola Premiershipa. On čeka ispitivanje u savezu i policiji zbog optužbi za rasizam
Vidi originalni članak

Iz europskog su prvaka Chelseaja, podsjetimo, optužili spomenutog suca da je u dvoboju protiv Manchester Uniteda prije desetak dana rasistički vrijeđao Johna Obija Mikela. Slučaj je trenutno pod istragom, a Clattenburg, koji se ovoga tjedna mora sastati s čelnicima Engleskog nogometnog saveza (FA) i Metropolitanske policije kako bi odgovarao na pitanja, negira sve optužbe.

- Imali smo najbolju namjeru staviti Marka da sudi jednu od utakmica ovog tjedna. Međutim, u razgovoru s njime smo ipak zaključili da je bolje da se dobro pripremi za ispitivanja FA-a i policije. To je za njegovo dobro i nema nikakve veze s našom sumnjom u to za što ga se optužuje - rekao je Mike Riley, glavni čovjek za odabir sudačkih postava za susrete Premierlige.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 06.11.2012.

    nema zime za njega sad će ga fergi stavit na plaću kluba

  • SpužvaBobSkockani 06.11.2012.

    bolje bi prošao da se kladio

  • Nisam Taj 06.11.2012.

    Liverpool i Chelsea,dvije pobjede i 6 ogromnih bodova koje su doslovno poklonjeni unitedu ! Liverpool na primjer da im nisu ukradeni ti bodovi i oni protiv Evertona imao bi 5 vise i razlika izmedju ta dva kluba bi bila samo par bodova,ali Liverpool je u krizi i slab,a united "jak i odlican". Sad vi meni recite mislite li da u nogometu ne vladaju interesi i korupcija ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare