To je to što me zanima!

Mark Webber: Max Mosley je osramotio naš sport!

Mosley je svojim seks-skandalom diskreditirao cijeli auto-moto sport, tvrdi vozač Red Bulla, Australac Mark Webber
Vidi originalni članak

Predsjednika Međunarodne auto-moto federacije (FIA) Maxa Mosleyja prvi je put osudio jedan pilot Formule 1. Riječ je o australskom vozaču Red Bulla Marku Webberu (32).
- Mosley je svojim postupkom diskreditirao cijeli auto-moto sport. Svidjelo se to nekome ili ne, na svima je nama da odgovorno i pozitivno predstavljamo ono čime se bavimo, jer nas gledaju milijuni ljudi. Mislim da se Formula 1 mora obračunati s konkretnom aferom jer joj ona šteti – kazao je iskreni Australac o morbidnome naci-sado-mazo seksualnom skandalu 68-godišnjega vodećeg čovjeka Fie.
Britancu, inače sinu osnivača fašističke stranke u Velikoj Britaniji, presudit će skupština Fie na izvanrednom zasjedanju trećeg lipnja.
- Ne, neću poručiti članovima da je Mosleyja nužno smijeniti. To što će oni odlučiti nije moj problem. Međutim, mislim da je Formula 1 vrhunski sport i da si ne može dopustiti trpljenje posljedica ovakvih skandala – dodao je Webber.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 22.04.2008.

    naravno da je osramotio..hallo...max mosley presidente f1 cirkusa...znači on predstavlja cijeli taj sistem f1..slažem se sa webberom u potpunosti....ako ćeš tako nešta radit molim bez kamera kako MOTORNA PILA kaže....neznam da jeli bi se tako nešto mogao dan white dopustit(glavni u ufc-u) ili šta ja znam....mislim,nije to pravi potez u bilo kakvom smislu za sport,u suštini jest ali ne za tako viskokopozicioniranu osobu!!

  • motorna pila 20.04.2008.

    ako već ima takve sklonosti, nek ih bar ne sima!

  • entoni 20.04.2008.

    Ajde ti ne pretjeruj Webber, ništa nije Max osramotio, ni prvi ni zadnji iz F1 ili bilo kojeg sporta ili života koji ima svoje sklonosti nečem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare