To je to što me zanima!

Marko Livaja potpisao na pet godina s Rubinom iz Kazana

Mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja prošao je liječnički pregled te je potpisao na pet godina s Rubinom iz Kazana. Rusi su ga Atalanti i Interu platili šest milijuna €
Vidi originalni članak

Marko Livaja (20) jučer je uspješno prošao liječnički pregled i stavio potpis na petogodišnju vjernost Rubinu iz Kazana. Ruski prvoligaš otkupio je za šest milijuna eura Livajin ugovor od Atalante i Intera, a navodno bi mladi napadač za pet godina trebao inkasirati između 3,5 i 4 milijuna eura.

Čelnici Rubina iz Kazana dobro su zapamtili ime Marka Livaje, koji im je kao igrač Intera zabio gol u Europskoj ligi. Livaja je prije dvije sezone bio veliko otkriće momčadi iz Milana, s četiri gola bio je njihov najbolji strijelac te sezone u Europi, i već tada je postojao interes više klubova za njega.

No, Livaju je put odveo na drugu stranu. Inter ga je posudio u Cesenu, potom prodao pola njegova ugovora Atalanti, ali napadač mlade reprezentacije Hrvatske nije se najbolje snašao u Bergamu. Nizali su se problemi, od udaranja suigrača Radovanovića, preko neodazivanja pozivima izbornika Kovača i svađe s trenerom Colantuonom, do nedavne prepirke s navijačima Atalante. Činilo se kako će karijera 'zločestog momka hrvatskog nogometa' krenuti nizbrdo, no uz sve probleme koji ga prate, Livajin talent još uvijek je na cijeni.

- Nikad nismo imali tako mladog i tako talentiranog igrača i žao mi je što odlazi - navodno je rekao predsjednik Atalante Antonio Percassi koji je bio prisiljen pustiti Livaju zbog pritiska navijača.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • gallaz 15.05.2014.

    jedan od boljih dokaza da nisu pare za svakoga. . . a pri tome mislim i na bisera livaju, a bome i na ruse!

  • vatrogasac1911 15.05.2014.

    mali delikvent....đaba mu sav talent kad nema pameti bar malo....nažalost

  • pinokioo 15.05.2014.

    hehehe nek sad proba rusima radit ono sto je talijanima sad bude miran ko bubica

Komentiraj...
Vidi sve komentare