To je to što me zanima!

Marko Naletilić: Inter je jako zadovoljan Rakitićem

Zadovoljan sam kako igram, lijepo je čuti pohvale. Ali, tvrdim da uvijek mogu još mnogo bolje, kaže Ivan Rakitić nakon utakmice protiv Porta
Vidi originalni članak

Izašao je s terena u 76. minuti, stadion je pljeskao. Ivan Rakitić bio je jedan od najistaknutijih igrača Schalkea u pobjedi (1-0) nad Portom. Iako su Portugalci bili favoriti, Rakitić i suigrači nisu im dali previše šansi.
- Da, bilo je dobro, svi smo zadovoljni. Dali smo sve od sebe, napravili veliki rezultat - rekao je bez euforije Rakitić, samo se nasmijavši na komplimente sa svih strana.
- Lijepo je to čuti, ali što bi vrijedilo da nismo pobijedili. Uvijek dajem sve od sebe, dao sam i ovaj put. Točno je da igram dobro, u formi sam, samo da tako nastavim. Iako, ja kažem - dobro je, ali može bolje, mnogo bolje, važno je da smo pobijedili.
Schalke igra promjenjivo, četiri dana prije Porta na svom je terenu izgubio od prosječnog Wolfsburga i udaljio se od vrha.
- Valjda je to bila slučajnost, misli da nije stvar u tome da ne možemo odigrati dobro dvije utakmice zaredom. U svakom slučaju imamo još mnogo toga za reći i u Bundesligi, ali i u Ligi prvaka. Pred nama je još puno posla u Portu, oni su odlična momčad, ali imamo prednost i vjerujem da ćemo je sačuvati i proći u četvrtfinale.
Inter ga želi, gleda, prati...
- Kad to čuješ naravno da ti nije svjedno, radi se o velikom klubu. No trenutačno razmišljam samo o Portu i završnici prvenstva.
- Inter ga stalno prati, gledali su ga i protiv Porta. Stalno im je dobar, zadovoljni su, ali još ne pričaju o ponudi - kaže menadžer Marko Naletilić.

JERKO LEKO - 12.000 METARA
Nike, čiji je Leko maneken, izračunao je da je Jerko protiv Arsenala 2003. u Ligi prvaka pretrčao 12 kilometara, što je i danas sam vrh.

STEVEN GERRARD - 11.490 METARA
Toliko je Liverpoolov kapetan prosječno po utakmici pretrčao u sezoni 2005./06. U cijeloj sezoni “istrčao” je maraton London - Paris.

BRANIČI - 9.960 METARA
Najmanje aktivni na terenu su obično srednji braniči, koji u prosjeku u 90 minuta pretrče “samo” 9960 metara. Jedini manje od 10 kilometara.

FRANCUSKA LIGA - 10.497 METARA
U francuskoj ligi se najviše trči (10.497 metara), slijede Engleska (10.344), Njemačka (10.102) i Španjolska (9951).

HODANJE - 4.000 METARA
U pretrčane metre ulazi i oko 4000 metara laganog hoda ili dolaženja do mjesta prekida. Oko 1000 metara otpada na jaki sprint.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare