To je to što me zanima!

Marković 'iznenadio' Bilića i doputovao u Rovinj dan ranije

Vlatko Marković najavio je kako će u ponedjeljak posjetiti kamp reprezentacije no predsjednik HNS-a stigao je u Rovinj već danas i susreo se sa izbornikom Bilićem
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković pojavio se na popodnevnom treningu reprezentacije u Rovinju.

Bilo je najavljeno da će se predsjednik pojavi u ponedjeljak, no njegov nešto raniji dolazak može se iščitati kao želja da igračima i izborniku da podršku uoči važne utakmice.

Marković se srdačno rukovao sa Bilićem, upitao ga kako je, te su se zadržali u kraćem razgovoru. Vrlo brzo predsjednik je otišao u bazu reprezentacije, Hotel Eden, a trening reprezentacije potrajao je još sat vremena.

Slaven Bilić je uvježbavao taktičku postavku za Latviju, u kojoj će umjesto Jelavića i Vukojevića u postavu ući kapetan Srna i Ivan Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • bbb Ivo 10.10.2011.

    To samo kod nas ima, skidaj vladu nije bitno koja je, rusi HNS (danas ovi) sutra neke druge, rusi Izbornika nije bitno koje, nama nista nevalja i svi bi cistili tudje dvoriste jer je moje cisto a tek Mamic kome nitko nemoze dokazat lopovluk ali ga treba skinut jer Dinamo ima uspjeh a to SMETA .

  • sestro 10.10.2011.

    svakom kretenu je jasno da bi trebalo prije svega zamjeniti markovića mamića pa tek onda bilića.ti ljudi su privatizirali reprezentaciju i na njoj zarađuju velike novce..njima je jedino lova mjerilo..šta ako se ne plasiramo.. kako prodati naše igrače i staviti lovu džep..jadnici..kao i oni koji ih podržavaju i oni koji to ne kuže ..

  • apeajtom 10.10.2011.

    mene zanima sto ce bilicu stoperica oko vrata? da im miri koliko odmaraju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare