To je to što me zanima!

Marković: Samo priredita ekipa može slaviti na lošem terenu

To su laži da moram na ispitivanje, zovite i provjerite, povisio je glas predsjednik HNS-a na pitanje novinara da li mora Uefu na ispitivanje zbog homofobnih izjava
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković, uživo je u Maksimiru gledao pobjedu Hrvatske nad Maltom. Bio je zadovoljan viđenim.

- Ovakvu utakmicu na ovakvom terenu može pobijediti samo izvanredno priredita momčad. Znam kakav je teren u Maksimiru i zato je bez obzira na kvalitetu suparnika, ovo velika pobjeda.

Novinari su Vlatka pitali je li istina kako mora u Uefu na ispitivanje zbog homofobnih izjava.

- To su laži da moram na ispitivanje, zovite i provjerite. 

Cico Kranjčar je prije 20 godina bio kapetan prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. Protiv SAD-a, a taj se jubilej danas i slavio. 

- Neke igrače poput Peršona, Židana i Shale nisam vidio stvarno dugo. Popričali smo, drago mi je da smo svi i dalje u nogometu.

Cico je poslijepodne u prijateljskoj utakmici vodio Crnu Goru u pobjedi nad Azerbajdžanom, a odmah nakon nje je krenuo u Zagreb.

- Avion me čekao, ali ne puno, samo pola sata. Stigao sam na drugi Nikin gol. Lijepo smo igrali, dobro, teren je bio iznenađujuće loš, ali smo svejedno bili dobri. Niko je igrao stvarno dobro. Redknapp vjerojatno ne gleda, ali Harryu sigurno ovo smeta i stvara probleme što Niko tako dobro igra. Eduarda moramo pričekati, kao i Petrića, igraju dobro i otvaraju prostor drugima, možda je baš netko od njih otvorio Niki da zabije. 

Na utakmici je bilo mnogo uglednika, pa i Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba. Kratko se osvrnuo na igru, Markovićevu kampanju i komfor na stadionu.

- Dečki su bili dobri. A što se kampanje tiče, kampanja kao kampanja, sve su takve, prljave. Navijači su super, čim su došli po ovom vremenu. Padala je kiša, ali je svejedno bilo toplo i komforno - uz smijeh je rekao i otišao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mandragora 18.11.2010.

    zalosno je sto mi hrvati uvijek moramo izabirat izmedju dva zla... stimac ili markovic? josipovic ili bandic? hdz ili sdp? sta god da odaberemo lose nam se pise... a ocito se novi ljudi nece jos dugo pojaviti...

  • modli 17.11.2010.

    PRIREDITA MOMČAD......žalosno je - predsjednik HNS-a ne zna hrvatski jezik...

  • stef_mrcina 17.11.2010.

    Ovaj Bandić je seljačina, izjava mu je na razini... O stadionu će pričat samo pred izbore, sad ga to ne zanima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare