To je to što me zanima!

Martić je ispala od Wozniacki, Latvijka opet bolja od Vekić...

Donna Vekić niti u petom međusobnom susretu nije uspjela svladati Anastastiju Sevastovu. Latvijka je bila bolja 6-3, 6-2 u Pekingu. Na istom turniru Petra Martić ispala je od Caroline Wozniacki
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati u četvrtfinale WTA turnira u Pekingu, bolja od nje je u dvoboju 3. kola bila Latvijka Anastasija Sevastova 6-3, 6-2 nakon sat i 22 minute igre. 

Vekić niti u petom međusobnom susretu nije uspjela svladati Sevastovu iako se Latvijka većim tijekom susreta žalila na bolove u predjelu trbušnog zida.

Osječanka je držala rezultatski priključak tek do 3-3 u prvom setu, a nakon tog je trenutka izgubila svih preostalih pet gemova na svom početnom udarcu.

Sevastova je serijom od šest gemova zaredom stigla do prednosti od 6-3, 3-0 uz dvostruki break u drugom setu. Vekić se potom uspjela dva puta uspjela primaknuti na jedan break zaostatka, no svaki put je uslijedilo novo posrtanje na vlastitom početnom udarcu.

Ranije u srijedu od daljnjeg nastupa u Pekingu oprostila se i Petra Martić, nju je u susretu 2. kola svladala druga nositeljica Dankinja Caroline Wozniacki sa 7-5, 6-3 nakon sat i 47 minuta igre.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mini me_2 03.10.2018.

    Gledao sam Vekić, vidi se da zna igrati i ima i talenta i sve, ali 3-3 prvi set i treba završiti svoj gem jedno 5, 6 prilika propusti i na kraju ova napravi brejk i ona gotova, potpuno odustane, a ima igru uopće nije bila loša, ajde da je igrala loše, ali stvarno nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare