To je to što me zanima!

Martić: Ni četvrtfinale Roland Garrosa nije više nemoguće...

Bila sam jako nervozna. Trema je ipak učinila svoje. Sad je sve lakše, rekla je naša Petra Martić nakon što je prvi put u karijeri pobijedila tenisačicu iz Top 10 na svijetu
Vidi originalni članak

Nikad prije nisam igrala na velikom terenu. Zato sam bila maksimalno motivirana. Velika pobjeda u velikom danu, izjavila je Petra Martić. Najbolja hrvatska tenisačica prvi put je pobijedila nekoga iz deset najboljih.

Na glasovitom terenu “Suzanne Lenglen” slomila je Marion Bartoli, osmu tenisačicu svijeta i bivšu finalisticu Wimbledona.

Bila sam jako nervozna. Trema je ipak učinila svoje. Sad je sve lakše.  Mogu gledati i prema četvrtfinalu - nasmijala se 21-godišnja tenisačica iz Duća kraj Omiša.

Danas će igrati protiv Anabel Medine Garrigues, 29. nositeljica Pariza:

- Mogla bi biti protivnica po mjeri.

Na teren bi danas trebao izaći i Marin Čilić. Ima mnogo teži ždrijeb u trećem kolu. Juan Martin del Potro pobijedio ga je dva puta u zadnjih mjesec dana, ali Argentinac ima problema s ozljedama. Zbog lijevoga koljena ispustio je po set protiv Alberta Montanesa i Roger-Vasselina.

- Nakon najboljeg meča u Parizu dosad pun sam samopouzdanja - kaže 24-godišnji hrvatski reprezentativac, koji je u drugom kolu pobijedio Juana Carlosa Ferrera, bivšeg pobjednika Roland Garrosa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bolitek 01.06.2012.

    stavio sam ja na Petru i stavio da Cilic nece izgubiti 3:0 u setovima, ali on je prosto invalid, odose mi lijepe pare!

  • SmackThat 01.06.2012.

    Kladio sam se na Medinu, ali bit će mi drago ako Petra prođe, inače Medina je jako kvalitetna zemljašica i ovo će bit teži meč nego protiv Bartoli, koje psihički labilna već neko vrijeme =)

  • fahrudin14 01.06.2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Komentiraj...
Vidi sve komentare