To je to što me zanima!

Massa odlazi? Ferrari Buttonu nudi 10 milijuna funti godišnje

Britanskom vozaču krajem sezone istječe ugovor s McLarenom vrijedan 18 milijuna funti, a Ferrari ga želi umjesto Masse. Ponudit će mu 30 milijuna funti na tri godine
Vidi originalni članak

Ferrari već dulje želi razdvojiti McClarenov britanski vozački dvojac. Već dugo pregovaraju s Buttonom jer smatraju da Fernandu Alonsu treba bolji partner od Felipea Masse. Jenson im odgovara jer zna kako pobjeđivati i discipliniran je vozač, rekao je izvor blizak Ferrarijevoj momčadi.

Buttonov trogodišnji ugovor “težak” 18 milijuna funti istječe krajem sezone, a slobodan će biti i Massa kojemu također završava ugovor. Pristane li na transfer u Ferrari, Button će dobiti trogodišnji ugovor vrijedan 30 milijuna funti.

- Nisam još odlučio. Drago mi je što me Ferrari zove i mnogi bi vozači odmah ugrabili takvu priliku, ali sretan sam u McLarenu i ne želim odlučiti prebrzo. Volim kad su mi opcije otvorene - rekao je Jenson Button.

Britanski vozač drugi je u poretku vozača ove sezone. Za Vettelom zaostaje 60 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Ivo Lola Ribar 23.06.2011.

    kobayashi je car!

  • visevnik m 21.06.2011.

    jedno pitanje, zar je neko procitao draft F1 2011 formula 1 for less, insiders guide, moze se naci e-bayu (10 dolara) - obecani su nacini kako dobiti najbolje karte za f1 besplatno itd.

  • Vlaj1950 20.06.2011.

    cijenjena gospođo srzic, j***m ti mater maloumnu. imas novaca za kraljevska vjencanja i slicne piz***ije, a nemas za F1. također j***m mater hrt i njihovoj pretplati. vas obozavatelj koji placa pretplatu svaki misec!

Komentiraj...
Vidi sve komentare