To je to što me zanima!

Massimiliano Allegri: Nije Cassano nikakvo čudovište

Bit će mu lako biti dijelom atmosfere u kojoj vladaju dobre manire i poštovanje dogovorenih pravila, rekao je trener Milana Massimiliano Allegri o Antoniju Cassanu
Vidi originalni članak

Iako još uvijek bez službenog ugovora s Milanovom nogometnom momčadi, talijanski reprezentativac Antonio Cassano može se smatrati dijelom "rossonera".

S klubom je na pripremama u Dubaiju i prolazi kroz prve procjene trenera Massimiliana Allegri koji čeka da se pored Cassanova imena makne oznaka suspendiran, pa da se već dogovorena suradnja službeno potvrdi.

Dokazani, ali prgavi nogometaš na San Siro je, podsjetimo, pristigao iz Sampdorije i to nakon verbalno prežestokog sukoba misli s klupskim predsjednikom Riccardom Garroneom. Već dva mjeseca je izvan pogona. Upitno je to hoće li njegova narav eksplodirati i u Milanovoj svlačionici u kojoj vlada, barem se tako tvrdi, harmonija.

Allegri je uvjeren da neće:

- Nije on nikakvo čudovište, već profesionalac. Bit će mu lako biti dijelom atmosfere u kojoj vladaju dobre manire i poštovanje dogovorenih pravila.

- U Milanu pronalazi skupinu igrača moralnih i tehničkih vrijednosti. Dobio je šansu koja mu se više neće ponuditi, posljednju u karijeri. Ja ne sudim ljude prije no što s njima popričam. Trudim se upoznati ih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dr.Gonzo. 28.12.2010.

    hahahahahaha samdorie , koji je to klub ? xD , inace znam jako puno o Fantantoniu , zato bolje suti dijete drago , nemas pojma o cemu pricas

  • Dr.Gonzo. 28.12.2010.

    cassano i trud hahahaha , ocito ne znas o cemu pricas ;)

  • BratislavKisin 28.12.2010.

    to je igrac koji svojim trudom na terenu zasluzije igrati prvu postavu u klubu kao sto je Milan......

Komentiraj...
Vidi sve komentare