To je to što me zanima!

Massimo Moratti: Eto'o opet s nama u Interu? To nije moguće

Iako je izrazio želju za posudbom u Inter za vrijeme zimske stanke u Rusiji, čini se da neće biti ništa od povratka nogometaša Kameruna, Samuela Eto'oa u Seriju A...
Vidi originalni članak

Nemam ništa za reći na ovu temu. Sve što znam pročitao sam iz novina. Nisam razgovarao sa Samuelom jer smatram da nije u redu već sada govoriti o tome. Jedino što je sigurno je da se taj transfer vrlo vjerojatno neće realizirati, rekao je talijanskim novinarima predsjednik Intera Massimo Moratti.

Predsjednik Intera dao je ovu izjavu samo nekoliko sati nakon što je menadžer Eto'oa odbio odbaciti mogućnost povratka Kamerunca u redove milanskog kluba iz kojeg je ovog ljeta prešao u bogati ruski klub Anži Mahačkalu za 28 milijuna eura, te postao najplaćeniji igrač današnjice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_37285 14.10.2011.

    ckapi, prepao se ruske zime :)

  • Nisam Taj 14.10.2011.

    Bolje da dođe na posudbu tamo gdje i pripada i gdje je uvijek pripadao,u Barcelonu ! Jos ne mogu progutat taj transfer u Inter iz Barcelone za Ibrahimovica,ne mogu sada a tada jos manje i odmah sam znao da je to velika greska ali sta je tu je i bez njega je Barcelona 3 puta prvak Spanjolske,dva puta osvajac Superkupa Europe i 2 puta osvajac LP u zadnje 3 godine a vjerojatno ce biti i ove ako dobiju real u polufinalu. Kljuce uspjeha Barcelone je dobiti real u polufinalu LP kako bi u te dvije utakmice,koje za Barcelonu postaju trening tekme,mogla odmorit igrace za finale LP i pravu ekipu s kojom bi se susreli na Alianz Areni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare