To je to što me zanima!

Masvidal: Conore, samo reci i imaš naj-borbu UFC povijesti!

Nakon spektakularne pobjede nad Cerroneom svi su čekali McGregorov izazov Khabibu ili Masvidalu. Nije se dogodilo. Amerikanac je Ircu bacio rukavicu u lice, ali Dana White nije za taj meč
Vidi originalni članak

Ljudi se, kažu, istinski mijenjaju samo ako ih okolnosti na to natjeraju. Conor McGregor je naletio na 'okolnost' zvanu Khabib Nurmagomedov pa nakon spektakularnog express-trijumfa nad Donaldom Cerroneom promijenio barem svoj verbalni pristup.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi su očekivali tsunami samouvjerenosti i javnu rukavicu u lice Khabibu ili Jorgeu Masvidalu koji se na silu smješkao iz prvih redova T-Mobile arene, ali... Irac nije lansirao ni uvrede, ni izazove.

Masvidal je čekao do utorka pa više nije mogao šutjeti jer bi puknuo. I krenulo je pumpanje atmosfere (posljedično i: zarade) za meč koji mnogi priželjkuju.

- Conore, ako hoćeš meč sa mnom samo reci i dobit ćeš borbu. Ako nećeš, imam ja i drugog posla - poručio je Amerikanac McGregoru.

'Prijevod' je jasan: zašto šutiš, kukavico? Sve se, naravno, vrti oko novca jer ni jedan, ni drugi nemaju neki naslov koji bi bio u igri, ali pala bi ogromna lova jer Irac je marketinški najatraktivniji borac u UFC povijesti, Masvidal surfa na valu sjajne pobjede nad Nateom Diazom s početka srpnja 2019. kad je protivniku dosta promijenio izgled.

No, šef UFC parade Dana White ne krije kako baš i nije sklon tuči takve dvije zvijezde, a titule nigdje na vidiku.

- Conor se naljuti kad mu kažem da je to zasad loša ideja. Govori mi 'Što misliš, da ne mogu pobijediti Masvidala'?! Rekao sam, a sad ponavljam: svatko može pobijediti svakoga kad govorimo o takvim velemajstorima, ali čemu srljanje ako se može sačekati pa imati borbu za naslov! - objasnio je White.

A Masvidal ne staje sa lamatanjem jezikom:

- Imao je najbolju moguću šansu za 'bolesno' dobru promociju čim je dobio Cerronea, odmah tamo u oktogonu kad su mu gurnuli mikrofon pod nos. U srpnju imamo termin za najspektakularniju borbu u povijesti ovog sporta, Masvidal vs McGregor. Ali... Taj dečko nije za ozbiljnu stvar nego samo za flert. A mene to ne zanima. Ja sam tigar, moram jesti i već mi je dosadno bez ulaska u kavez da se s nekim potučem. Sigurno neću čekati dok si on dobro razmisli je li spreman ući u kavez sa mnom. Conore, izjasni se! - rekao je Jorge Masvidal.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MajorTom 22.01.2020.

    Niste vi ocito slusali intervju u ringu poslije borbe, kad ih je nazvao budalama

  • luuud 21.01.2020.

    I masvidal oce red panties night!

  • ErgoPrroxy 21.01.2020.

    Da je to pravi UFC doslo bi do ovoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare