To je to što me zanima!

Masvidal u problemima: Oba trenera su pozitivna na koronu

Ovo je stvorilo nove glavobolje šefu UFC-a Dani Whiteu, ali sreća je što Masvidal duže vrijeme nije bio u bliskom kontaktu sa svojim trenerima pa ne postoji opasnost od zaraze
Vidi originalni članak

Svega sedam dana prije zakazanog datuma Jorge Masvidal (35) pristao je postati izazivač i boriti se protiv Kamarua Usmana (33) za naslov prvaka velter kategorije. 

No sve je stiglo u posljednji čas jer je Usmanov protivnik prvo trebao biti Gilbert Burns koji je pak bio pozitivan na korona virus i morao je otkazati nastup na UFC 251 priredbi na Yas otoku u Abu Dhabiju 12. srpnja. Masvidal je zbog korone uskočio, a sada je zbog korone ostao bez trenera. 

Glavni Masvidalov trener, Mike Brown, testirao se na korona virus uoči odlaska u Abu Dhabi, a test je bio pozitivan.

- Pozitivan sam, ali u redu sam. Neću biti u Abu Dhabiju - napisao je Brown.

Ovo je stvorilo nove glavobolje šefu UFC-a Dani Whiteu, ali sreća je što Masvidal duže vrijeme nije bio u bliskom kontaktu sa svojim trenerom pa ne postoji opasnost od zaraze. No sjajni borac će itekako morati razmisliti tko će mu biti u kutu jer je zaražen i njegov drugi trener Gabriel de Oliveira.

'Gamebred' je za meč saznao sedam dana prije i bez razmišljanja je prihvatio ponudu, ali sada su ga pogodili neočekivani problemi. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare