To je to što me zanima!

Promašili sedmerac za remi; Červar: Ma zadovoljan sam...

Domaćini su uistinu bili bolji takmac, kontrolirali su susret većim dijelom i u jednom trenutku imali i četiri gola razlike, ali "kauboji" su se sjajnom igrom vratili i utakmicu odveli u egal. Ipak, izbornik Červar je zadovoljan
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je i drugi put od Njemačke u samo tri dana. Nakon pobjede u Areni (26-25), Nijemci su bolji bili i na domaćem terenu u Hannoveru (24-23).

Domaćini su uistinu bili bolji takmac, kontrolirali su susret većim dijelom i u jednom trenutku imali i četiri gola razlike, ali "kauboji" su se sjajnom igrom vratili i utakmicu odveli u egal. Ipak, Cindrić i društvo propustili su nekoliko napada, a Nijemci su jedan realizirali i došli na 24-23.

Tračak nade imali smo sedmercem koji je suđen tik prije isteka vremena. Odgovornost je uzeo Vlado Matanović (24), ali Dario Quenstedt lijepo ga je pročitao.

- Igrali smo sa srcem, pametno smo igrali, čvrsto smo igrali. Nema veze zbog promašaja Vlade Matanovića, to je sve dio iskustva. Bili smo bolji nego u Zagrebu. Trebali smo se možda prije adaptirati na ovakvo suđenje - rekao je Lino Červar nakon utakmice.

Najbolji kod Hrvatske bili su Luka Stepančić i Luka Cindrić koji su zabili po pet golova, dok je kod Njemačke nekoliko igrača zabilo tri gola.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.10.2019.

    Znam da je ovo prijateljska utakmica, da su se isprobavale razne mogućnosti, ali Červar je sve greške koje je napravio u ove dvije utakmice, pravio i u važnim utakmicama! I sad nakon ove dvije utakmice ja se bojim da Červar ništa neće promjeniti na bolje!! Ja ne znam kako Červar ne vidi da Cindra ima šut, ali da nije organizator igre na kojeg smo mi navikli!! Zašto Cindru ne stavi na lijevog vanjskog, a u sredinu onog koji je u organizaciji igre neprikosnoven, Duvnjaka?! Od kako se vratio Červar zapostavlja našu dvojicu najboljih igrača! A to tako ne ide!! Da li se francuski izbornik odricao Karabatića, Omeyera, Narcisa, danski izbornik Hansena?! Nije!! Živjeli su i žive u sadašnjosti! Oni su sad najbolji i igrat će dokle god mogu, a kad više ne budu mogli bit će što bude!! A Červar i mnogi sportski komentatori žive u budućnosti! Forsira se Cindrića, od njega se pravi vođa, (danas onaj komentator kaže kako Cindrić neće moći sam na prvenstvu, kao da nemamo jednog od najboljih igrača svijeta), a Duvnjak još uvijek tu! I kad god uđe u igru pokaže zašto je jedan od najboljih rukometaša svijeta!! Prebrzo smo odustali od igrača o kojima ovisimo i normalno je da smo loši!! I bit ćemo loši sve dok ne promjenimo izbornika ili dok Červar ne shvati da ne može zanemarivati dva najbolja igrača!! Jer ove mlade snage su talenti, ali njihovo još nije vrijeme! Oni su budućnost, a sada trebaju neki oslonac!! Trebaju Duvnjaka na njegovoj poziciji i Štrleka!!

  • 26.10.2019.

    Više neču gledati ovu sramotu ,koju je Hdz-napravio od repke nek se je...bu..

  • 26.10.2019.

    Kad ce ovaj cervar vise svatit da mu je vrime za mirovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare