To je to što me zanima!

Mate Bilić potopio Milan, "rossoneri" ne znaju zabiti

Nogometaši novog prvoligaša Sportinga iz Gijona ugostili su AC Milan u dvoboju 14. Trofeja Villa de Gijon, te ga ispratili porazom 2-0
Vidi originalni članak

Drugi je gol za domaću momčad na stadionu Molinon zabio hrvatski nogometaš Mate Bilić u 75. minuti. U vodstvo je domaće doveo Barral u 24. minuti. Upravo je umjesto strijelca prvoga gola 28-godišnji bivši napadač Hajduka ušao u igru u drugom poluvremenu. Bilić je u Gijonu od prošlog siječnja, a upravo su njegovi golovi odveli Asturijce u Primeru. U posljednjem kolu Segunde Splićanin je zabio prvi gol protiv Eibara, čime je svojoj momčadi trasirao put u prvoligaško društvo. U 21. proljetnom nastupu za Sporting u Segundi zabio je deset golova.

OVOG LJETA MILAN JE 'KANTA ZA NAPUCAVANJE'
To je bio još jedan u nizu poraza Milana u prijateljskim utakmicama, a trenera Carla Ancelottija treba zabrinuti to što u tri velike provjere njegovi igrači nisu uspjeli zabiti gol. S druge strane, primili su ih devet, pet od Chelseaja i po dva od Manchester Cityja i Sporting Gijona. Ako se po jutru dan poznaje, bit će ovo još jedna teška sezona za trofejni milanski klub.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 25.08.2008.

    bravo mate!!

  • zorrooooooo 24.08.2008.

    odlican slobodnjak http://www.youtube.com/watch?v=eXYL-hPwn1s

Komentiraj...
Vidi sve komentare