To je to što me zanima!

Strammacioniju otkaz, Walter Mazzarri novi je trener Intera

Milanski Inter je u petak uručio otkaz treneru Andrei Stramaccionu nakon katastrofalne sezone u kojoj su završili deveti. Novi trener je Mazzarri iz Napolija
Vidi originalni članak

Ono što je bilo gotovo izvjesno po završetku katastrofalne sezone sad je i dobilu službenu potvrdu - Andrea Stramaccioni više nije trener milanskog Intera.

Odlazak mladog trenera nakon samo godine nimalo ne čudi s obzirom da je sezonu završio na očajnom devetom mjestu, bez plasmana u europska natjecanja.

Stramaccioni je preuzeo Inter sa samo 36 godina na leđima u ožujku prošle godine kad je odveo momčad do šestog mjesta, a netom završenu sezonu obilježile su ozljede Diega Milita i legendarnog 39-godišnjeg kapetana Javiera Zanettija.

Hrvati će njegov kratki mandat posebno pamtiti po dovođenju perspektivnog Matea Kovačića iz Dinama. 

Milanski klub u poslijepodnevnim satima objavio je ime novog trenera, a on je Walter Mazzarri (51). Upravo se sad već bivši trener Napolija, kojeg je odveo u Ligi prvaka, najviše spominjao kao Stramaccionijev nasljednik, a time su odbačene glasine o dolasku Roberta Mancinija.

"Inter se zahvaljuje Andrei Stramaccioniju na velikoj predanosti i profesionalnosti, koju je pokazao u ovako teškoj godini. Walter Mazzarri potpisao je dvogodišnji ugovor", stoji u priopćenju Intera.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lopovi od 1902 25.05.2013.

    da morattiju obitelj daje novac šakom i kapom kao nekad, nebi kupovali poluigrače nego bi se mogao inter natjecati prilikom kupnje vrhunskih igrača sa ostatkom europe. Nakon što je mourinho otišao trebalo se utrošiti puno novaca na nove igrače, ponekog vrhunskog i riješiti se starih igrača, ali nisu i ovo je samo posljedica koju će vjerojatno još dugo osjećati. Ni benitez ni ovaj sad nisu mogli ništa više napraviti

  • chelsea_fc_ 25.05.2013.

    uopce nije bio los trener nego nije on kriv sto inter ima katastrofalnu ekipu a i jos te ozljede...svakako je zasluzio ostati.

  • Istina7 24.05.2013.

    Mlad trener i pun emocija kao i svaki talijan samo sto je kod ovog razlika sto ima muda dati priliku mladim i neiskusnim igracima ... ja mu jedino zamjeram što je Matea stavljao na zadnjega veznoga...pored Cambiasa i Kuzmanovica koji su grdosije za Matea .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare