To je to što me zanima!

Mateo Kovačić zabio u porazu Dinama od poljskog Slaska

Izabranici Krune Jurčića doživjeli su prvi poraz na pripremama. U Limbušu pored Pohorja slavio je Slask 2-1, a Mateo Kovačić zabio je odličan gol sa 16 metara
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u subotu su doživjeli prvi poraz na pripremama u Sloveniji. Bolji od 'modrih' u Limbušu pored Pohorja bio je poljski doprvak Slask koji je slavio 2-1.

Trener Kruno Jurčić i u ovom susretu je krenuo angažirano s najjačom postavom. U čvrstoj i agresivnoj utakmici donio je zapravo pobijedio samog sebe. Dva gola proizvod su grešaka u Dinamovoj obrani.

Slask je poveo u 26. minuti nakon što nije uspjela 'offside' zamka Dinama. Dudek se našao sam pred Kelavom i lakoćom poentirao za 1-0. Pred kraj poluvremena Poljaci su povisili vodstvo nakon katastrofalne pogreške Ibaneza. Argentinac je krenuo driblati u vlastitom šesnaestercu, ali je izgubio loptu, a Pietrasik je zabio za 2-0.

Jurčić je u nastavku napravio izmjene što mu se isplatilo već nakon pet minuta. Dinamo je smanjio zaostatak nakon proigravanja Sammira i Sylvestra na čiju je povratnu loptu sa 16 metara Mateo Kovačić pogodio u kut.

Dinamo: Kelava - Vrsaljko, Cufre, Tonel, Ibanez - Leko, Badelj, Alispahić, Sammir - Krstanović, Beqiraj

Idi na 24sata

Komentari 95

  • gremljin 03.07.2011.

    ja JOŠ UVIJEK NEMREM vjerovat koliko se ljudi sekiraju i razočaravaju zbog tog dinama. dajte si nađite život i sekirajte se radi nečeg pametnijeg a ne radi Mamićeve igračke. eto, jedino kog usrećuje su heregovci i ZAISTA MISLIM da je vrijeme i potreba ZA SVE ONE koji vole ZAGREBAČKI DINAMO da Mamića na bilo koji način KATAPULTIRAJU iz Zagreba, Dinama i Hrvatske. Činjenica jest da je Dinamo samo jedan OSREDNJI KLUB sa jugoistoka europe i jedina mu je svrha po kojoj je poznat onima koji se bave nogometom izvan Hrvatske DA BUDE TRGOVAĆKO DRUŠTVO - kupuju se jeftini i neprovjereni igrači ( a može se tako jer ima se para i Mamići idu onom logikom da od dvadesetak igrača kupljenih za nešto siće AKO JENOG dobro prodaju - ZARADA JE TU! ) i tako se ta ista priča samo vrti i vrti već eto desetak godina. PRAVI DINAMOVCI Z-N-A-J-U da sa ovakvim tragikomićnim vođenjem kluba sa klaunom na čelu TO NIJE Dinamo Zagreb kakvog svi mi pravi dinamovi navijači želimo i volimo. NEKA VEĆ jednom krene selekcija BEZ MAMIĆEVACA i sa domaćim dečkima. MOŽEMO ČEKATI i pet-šest godina i VJERUJEM i ZNAM da u Hrvatskoj ima kvalitetnih i talentiranih igrača sposobnijih iste sekunde zamijeniti većinu ovih stranih čudaka i jeftinih poluproizvoda. Dinamo Zagreb mora biti zagrebačkiji i purgerskiji. Ovo mi sad sve više sliči i postaje neki DINAMO HERCEGOVSKI ( neka mi svi hercegovci oproste, nemam ništa protiv njih). Trgovina i trgovačkih društava ima napretek u ovoj zemlji. VRIJEME je za jedan pravi NOGOMETNI ZAGREBAČKI KLUB - BEZ mamićevaca i bez ovakvih smiješnih likova poput Jurčića za kojeg eto i moj nećak od SEDAM GODINA primijećuje "pa kaj taj striček opet trenira dinamo?"

  • Lennon007 03.07.2011.

    Jurčić će trener biti 2 tjedna...

  • komentator-zg 03.07.2011.

    taj dinamo, kad misliš da te nemože više razočarat nego šta je, opet uspije nekak. eto prva osrednje ozbiljna momčad i mi već kiks. nije fala bogu tragedija, prijateljska je to, ne nosi daljnju štetu.pobjeđivali smo u prijateljskima i wolfsburg, pa onda ispadali od šerifa i sličnih. ali zabrinjavajuće je to što je vida van forme, pa onaj kripl ibanez mora igrat, igrač koji samo zna trčat i ništa drugo. a i naši napadači isto banana, bećiraj je još gori neš šta je bio prošle sezone, a krsta očito neće zabit gol do uskrsa. nemamo dva klasna napadača tak da bi možda trebali samo s jednim igrat, a tomečak na krilo,i alispahića isto. al eto čeka se neftiči, pa ćemo vidjet realno na šta to liči ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare