To je to što me zanima!

Materazzi raskinuo s Interom, karijeru nastavlja na Otoku?

Odluka je donesena nakon razgovora s predsjednikom Morattijem koji je dozvolio da se ugovor raskine i da Materazzi napusti klub iako mu je ostalo 12 mjeseci ugovora
Vidi originalni članak

Talijanski nogometaš Marco Materazzi (37) postao je slobodan igrač nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Interom iz Milana...

Odluka je donesena nakon razgovora s predsjednikom Massimom Morattijem koji je dozvolio da se ugovor raskine i da Materazzi napusti klub iako mu je ostalo još 12 mjeseci ugovora. Talijan je došao u Inter 2001. godine iz Perugie, a nagađa se da bi karijeru mogao nastaviti u Americi ili Engleskoj.

No ipak, njegov povratak u Inter se očekuje onog dana kada odluči objesiti kopačke o klin, kako bi dobio oproštaj od velike igračke karijere kakav zaslužuje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_93800 21.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Peruzzi 21.06.2011.

    Ahhhhh... Materazzi, dobro poznati bager u obrani...:D Nepremostiv, ako ga pokusas proc ili nedaj Boze prodjes, dobijes batine.. Ali opet, da je klasa, jest... Bar je bio dok je bio mladji..:)

  • blackboyy 20.06.2011.

    Ne volim ovakve igrače,kojima je cilj da samo provociraju i ozlijede protivničkog igrača...Dobar je u odbrani,ali kao karakter je nula!

Komentiraj...
Vidi sve komentare