To je to što me zanima!

Mathiu Flamini bira između ostanka i odlaska u Juve

Čelnici Arsenala žele produžiti ugovor sa svojim 23-godišnjim veznjakom, no on odugovlači i razmišlja o odličnoj ponudi iz Torina
Vidi originalni članak

Arsenal Flaminiju nudi radikalno povećanje plaće. Umjesto dosadašnjih 25.000, dobivao bi 65.000 eura svakoga tjedna. No Francuz kalkulira jer na stolu navodno ima i ponudu Juventusa. Još uvijek nije potpisao novi ugovor s Arsenalom, a aktualni mu istječe ovoga ljeta. Neizvjesnost na Emiratesu sve je veća, i to u prvom redu zato što je Flamini ove godine bolji no ikad.
Upravo ta činjenica Flaminija stavlja u odličnu pregovaračku poziciju. Prometnuo se u igrača koji je u stanju iz momčadi istusnuti odličnog Brazilca Gilberta Silvu, kao i svog perspektivnog sunarodnjaka Lassanu Diarru, koji je na kraju otišao u Portsmouth. Osovina Flamini - Fabregas izuzetno je važna u svim ovosezonskim uspjesima londonskog kluba.
U Arsenalu se posebice plaše kuloarskih nagađanja da je Flamini već postigao usmeni dogovor s vodstvom Juventusa, koji silno želi dovesti mladog Francuza. Dva velika kluba tako danas lome koplja oko igrača za kojeg su brojni analitičari do ove sezone govorili kako nije pokazao da je igrač za Arsenal. Nekoliko mjeseci kasnije, Flamini je igrač čiji mogući odlazak izaziva nervozu na Emiratesu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marko00 27.02.2008.

    sve samo u ju ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare