To je to što me zanima!

Opet se hvali: Mayweatherova flota vrijedna 45 milijuna eura

Floyd Mayweather 'dugo' se nije pohvalio svojim bogastvom. Američki boksač je na Instagramu predstavio superflotu. Automobili i avion vrijede oko 45 milijuna eura
Vidi originalni članak

Floyd Mayweather (37) najbogatiji je sportaš svijeta i pokazuje to gotovo na dnevnoj bazi. Američki boksač, neporaženi prvak svijeta, na Instagramu objavljuje fotografije svog bogatstva, a nedavno je pozirao ispred impozantne flote skupocjenih automobila i privatnog aviona. Napisao je samo: "Dobro došli u moj svijet igračaka".

Na fotografiji iza Mayweathera su "igračke" Bugattiji, Ferrariji, Lamborghini i Porsche, a kako bi fotografija bila upotpunjena, tu se našao i njegov privatni avion. Sve to skupa vrijedi više od 45 milijuna eura. Najplaćenijem sportašu svijeta po magazinu Forbes to je prava sitnica. Samo u 2014. godini Mayweather je zaradio 105 milijuna dolara, a redovito je na listi najplaćenijih sportaša svijeta. 

Investicijska grupa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nedavno mu je ponudila 120 milijuna američkih dolara za meč s Filipincem Mannyjem Pacquiaom. Mayweather je dosad imao 47 borbi, sve je dobio, ali nikad se nije borio s Pacquiaom.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • 06.01.2015.

    kako se lik preserava, sigurno mu nitko nije rekao da to sve ne moze staviti u lijes!

  • lukica25 06.01.2015.

    jadno je ovako se naslikavat s parama, da je pomogao nekog i stavio sliku bilo bi bolje

  • unknown agent 06.01.2015.

    posteno zaradjeno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare