To je to što me zanima!

Mažić: Nisam smio suditi finale SP-a jer ga je igrala Hrvatska

Najbolji srpski i jedan od najboljih svjetskih nogometnih sudaca Milorad Mažić rekao je kako je upravo on bio u kombinacijama za finale SP-a, no nije dobio priliku jer je tamo igrala Hrvatska
Vidi originalni članak

Moja sudačka ekipa ostala je do samog kraja u najužim kombinacijama da sudi finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, rekao je u razgovoru za srpski Nedeljnik Milorad Mažić.

Najbolji srpski i jedan od najboljih svjetskih nogometnih sudaca svoju priliku u finalu SP-a ipak nije dočekao, a krivac je, barem prema njegovim riječima, Hrvatska.

- Nemojte me pogrešno shvatiti, ali bilo bi neukusno da dublje ulazim u tu temu. Istina je da nismo mogli suditi utakmicu u kojoj je jedan od sudionika Hrvatska. Eto, to vam dovoljno govori - rekao je Mažić pa nastavio:

- Poslije utakmice četvrtfinala između Brazila i Belgije otvorila su nam se skoro sva vrata. No jedna na kraju ipak nisu, na našu žalost. Iskustvo nas uči da će nam se otvoriti druga životna vrata.

Posljednja utakmica koju je Mažić sudio na Svjetskom prvenstvu bila je upravo ta između Brazila i Belgije.

VIDI OVO! KVIZ: Koji si tenisač?

Idi na 24sata

Komentari 102

  • efteling 14.09.2018.

    Pa...ne mozetye Hrvatsku uporedjivati sa Francuskom...Zato jeste drugi.Francuska vise placa u budzet UEFA i FIFA.Isto kao Djole koga neki ignorisu jer nije iz velike zemlje.Dzaba vam simpatije sveta...kad je lova i uticaj na nju u pitanju.To je fudbal danas....

  • perijeleti 14.09.2018.

    FIFA je napravila vecu gresku sto je dozvolila da sudi argentinac a znamo da smo mi izbacili njegove.Smatram da nijedan argentinac to nam nemoze oprostiti i u finalu SP sigurno ne bi bio posten U ostalom tako se i odigralo.Pri odabiru sudacke ekipe za finale fifa bi trebala uzeti strozije kriterije.Po meni trebao je suditi netko iz juzne amerike (izuzev argentinaca) ,centralne amerike ili azije.

  • _Varešak_ 14.09.2018.

    Šteta,bolji je od Pitane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare