To je to što me zanima!

Mbappe: Real ću pratiti samo kao gledatelj, ostajem u PSG-u

France football je u nekoliko navrata pisao kako će sljedeće sezone mladi Kylian Mbappé (20) nositi dres madridskog Reala, ali prema riječima igrača to se neće dogoditi
Vidi originalni članak

Ostajem u PSG-u., dio sam projekt.  Drago mi je zbog Zinedinea Zidanea i njegovog povratka u Real, pratit ću ih kao gledatelj, ali ja ostajem u Parizu, kratko je i jasno zaključio napadač francuskog prvaka.

Zidane će vjerojatno krenuti u izgradnju novih 'galacticosa', ali u vršku napada neće imati Kyliana Mbappéa. Mladi Francuz prekinuo je sve kalkulacije i time je u 'u vodu palo' spomenutih 280 milijuna eura. Za tu je svotu najbolji mladi igrač na svijetu trebao postati prva violina 'kraljeva'.

Eden Hazard navodno je sve dogovorio sa čelnicima Madrida i on bi sljedeće sezone trebao postati prva zvijezda 'nove ere'. Spominje se i Luka Jović koji bi trebao završiti u špici, a Karim Benzema u zadnje vrijeme izgleda sve bolje...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zekica 22.04.2019.

    Za 5 dana novi naslov "Bomba iz Pariza! Mbappe u Real za 300 milijuna eura!" ... izjava Mbappea " Oduvijek mi je bio san zaigrati za Real, najveći nogometni klub na svijetu. A Zidane je moj idol! ..... za tri tjedna opet novi naslov "Ništa od transfera u Real! Mbappe je ključni igrač za parižane u nadolazećoj sezoni i odlučio je ostati i pomoći svom klubu da konačno osvoji toliko željenu Ligu Prvaka."

  • hadred18 22.04.2019.

    Ovo ili iduće ljeto znači slijedi transfer u Real.

  • Eror666_1 22.04.2019.

    Tako je. Nagodinu finale lige prvaka Juventus - Psg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare