To je to što me zanima!

Mbappe ozlijedio stopalo i upitan za susret LP protiv Reala

Mbappe je ozlijedio lijevo stopalo. Liječnička služba radi svoj posao i tek će postati poznato hoće li Mbappe moći igrati protiv Reala ili ne, priopćili su iz pariškog kluba
Vidi originalni članak

Francuski nogometaš Kylian Mbappe (23), jedna od najjačih karika PSG-a, ozlijedio je stopalo i još je uvijek upitan njegov nastup u srijedu u Madridu, gdje Parižani igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mbappe je ozljedu zaradio na treningu, gdje mu je njegov suigrač Idrissa Gana Gueye nagazio na nogu, a video možete pogledati OVDJE.

Tijekom vikenda, zbog žutih kartona, Mbappe nije igrao prvenstvenu utakmicu u kojoj je PSG poražen s 0-1 kod Nice. Inače, bez Mbappea pariški klub je bio posve bezopasan tijekom tog susreta, a Mbappe je, također, osigurao PSG-u pobjedu u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. U sudačkoj nadoknadi Mbappe je sve sam napravio i pogodio za minimalnu prednost prije uzvrata na Santiago Bernabeu.

Početkom ovog tjedna Mbappe je ozlijedio stopalo na treningu pariške momčadi i kako navode iz kluba, u posljednji trenutak će se odlučivati o njegovom nastupu u Madridu.

"Mbappe je ozlijedio lijevo stopalo. Liječnička služba radi svoj posao i tek će postati poznato hoće li Mbappe moći igrati protiv Reala ili ne“, priopćio je PSG.

Uzvrat osmine finala Reala i PSG-a na rasporedu je u srijedu, od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bananeros 08.03.2022.

    Ma ništa mu nije

  • komentator Luka 08.03.2022.

    bolje ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare