To je to što me zanima!

McGregor bi Mayweathera htio zakopati usred neke pustinje!?

Mislim da Floyd treba puno naučiti prije nego što otvori usta. Ne stavljaš moje ime u kontekst koji sadržava predrasude. Ne znaš ništa o meni, kaže Conor McGregor
Vidi originalni članak

Listi kontroverza Conora McGregora ne nazire se kraj, a dodao je i još jednu na popis. Naime, potaknut nedavnom prepirkom s umirovljenim neporaženim boksačem Floydom Mayweatherom izrekao je neke dvosmislene stvari.

Održavala se konferencija za novinare za UFC 197, a novinar je irskog MMA upitao da prokomentira Mayweatherovu izjavu.

- (McGregor) priča puno besmislica i ljudi ga uzdižu zbog toga. Ali kada ja to napravim kažu da sam bahat i arogantan. Prepristrano - rekao je Mayweather i spomenuo Conorovo rasističko okruženje, a McGregor mu nije ostao dužan:

- Mislim da Floyd treba puno naučiti prije nego što otvori usta. Ne stavljaš moje ime u kontekst koji sadržava predrasude. Ne znaš ništa o meni. Ja sam multikulturalni individualac. Uzimam iz svih kultura. Pogledajte me! Ja sam produkt mnogih kultura. Znam da nije govorio da sam ja rasist, ali stavio me u taj okvir. Ljude zakopavaju u pustinji zbog glupljih stvari . Prema tome, Floyd mora razumjeti o kom priča prije nego progovori. Toliko je jednostavno - rekao je McGregor na pressici.

Sve što Conor McGregor radi samo ide na korist UFC-u i predsjedniku Dani Whiteu. Poznata je njegova "opsesija" popularnošću boraca pod ugovorom s njegovom organizacijom, a McGregor radi upravo to. Puno priča i promovira se, radi na popularnosti.

Konferenciju možete pogledati na videu, a dio s pustinjom je oko 42. minute.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kirby30 25.01.2016.

    a daj nam reci jos usred koje pustinje bi ga on htio zakopat?Vjerojatno ti je rekao tocnu lokaciju.Hahahaha

  • gegawcoach 24.01.2016.

    MMA is for people who can't box

  • bela-strela 24.01.2016.

    Opet lažete. izjavio je jedno a vi pišete drugo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare