To je to što me zanima!

McGregor popljuvao Khabiba: Plakao je sucima kao kujica!

Plakao je sucima kao prava kuja. Pokušavao sam zabiti prste u njegovu Adamovu jabučicu, rekao je Conor, a onda poručio svima u borilačkom svijetu: Ne budite siromašne kuje!
Vidi originalni članak

Conor McGregor uvijek ima osebujne izjave, a sada je opleo po Paulieju Malignaggiju i Khabibu Nurmagomedovu.

U posljednje vrijeme kruže glasine o mogućoj boksačkoj borbi između umirovljenog Malignaggija i McGregora, a Irac je sada objavio video u kojemu je prikazana svađa između njih dvojice, a u snimci mu Conor govori da se ne ponaša kao kuja.

A to je, kako sam tvrdi, rekao i Khabibu na kraju treće runde!

- "Ne budi kuja!" Svaku rundu se žalio sucima, a ponašao se kao kuja i dok je imao gornju poziciju, to me zbunjivalo, ako se itko trebao žaliti sucima to sam bio ja. Ali borba je borba, koga boli briga. Plakao je sucima kao prava kuja. Pokušavao sam zabiti prste u njegovu Adamovu jabučicu - rekao je Conor a onda prokomentirao cijeli svijet borilačkih sportova:

- Mnoštvo ljudi u borilačkim sportova su kujice. Znam da ste siromašni, ali barem ne budite siromašne kuje.

A Khabibu nije dugo trebalo da mu odgovori:

- Živjet češ s ovom sramotom kujo! - napisao je ruski borac uz prigodan hashtag...

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Captain Obvious 12.01.2019.

    Ako ćemo prevoditi to što je Connor rekao onda prevedite u skladu sa jezikom, mi ne koristimo riječ "kujica" već "pičkica"

  • 12.01.2019.

    Khabiba je pucao od snage u cijelom meču, a Mcgregor je disao na škrge. Problem je što iza Mcregora stoji cijela organizacija. Zato je nekima dozvoljen doping, a najveći krivac jer za toliko nepravednosti je White!

  • torente2 12.01.2019.

    McGregor dobio si batine ko kuja zato zacepi lajavce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare