To je to što me zanima!

McGregor u glavnoj borbi na S. Bernabeuu? Real rekao "da"!

McGregor će prije eventualnog puta u Madrid morati odraditi prvi UFC-ev event u New Yorku, UFC 205, gdje će napasti pojas prvaka Eddieja Alvareza u lakoj kategoriji
Vidi originalni članak

Čini se kako se konačno isplatilo konstantno druženje i muška ljubav (eng. bromance) UFC-evog prvaka pero kategorije Conora McGregora i zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda.

>> McGregor i Kavanagh upali kod J.Lo pa mu CR7 stisnuo polugu

Conor McGregor je javno izrazio kako ga borbe u Las Vegasu više ne zanimaju i da se tamo neće boriti. Na ovaj način bi uvelike pomogao ekspanziji UFC-a u Europu (iako je to već učinjeno) najvećim eventom u povijesti. Najveći event do sada održao se u Australiji u sklopu UFC-a 193 kada je Holly Holm nokautirala Rondu Rousey i uzela joj pojas bantam prvakinje. Tada je eventu prisustvalo više od 55 tisuća ljudi.

- Real je zaista izrazio želju za održavanjem UFC-evog eventa na Santiago Bernabeuu s Conorom McGregorom u glavnoj borbi večeri. Govoreći ekskluzivno za Newstalk.com, glasnogovornik Reala rekao je da bi im "bilo iznimno drago ugostiti UFC jer njihov stadion prima više od 80 tisuća ljudi." - piše AS.

McGregor će prije eventualnog puta u Madrid morati odraditi prvi UFC-ev event u New Yorku, UFC 205 (koji će biti 'bomba' op.a.) gdje će napasti pojas prvaka Eddieja Alvareza u lakoj kategoriji. Ukoliko McGregor pobijedi, postat će prvi borac u povijesti UFC-a s dva pojasa u dvije različite kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Matija1611 27.10.2016.

    Kad se treba igrati finale kupa onda nema slobodnog termina ,a sad ima😂

  • Zamasu 27.10.2016.

    Mozda bude i borba Mcgregor vs. Ronaldo. Digli bi brdo love, a i Realu bi bilo dobro da polomu Ronalda.

  • burek. 26.10.2016.

    ronaldo klošar

Komentiraj...
Vidi sve komentare