To je to što me zanima!

McLeish napustio Nottingham Forest nakon samo 41 dana

Bivši škotski izbornik je ubilježio jednu pobjedu, dva remija i četiri poraza otkad je u prosincu naslijedio O'Driscolla. Ostavio je Forest na 11. mjestu u Championshipu
Vidi originalni članak

Škotski stručnjak Alex McLeish (54) odstupio je s mjesta trenera engleskog drugoligaša Nottingham Foresta nakon samo 41 dana na toj funkciji…

Bivši škotski izbornik je ubilježio jednu pobjedu, dva remija i četiri poraza otkad je krajem prosinca naslijedio Seana O'Driscolla. Ostavio je Forest na 11. mjestu u Championshipu.

- Iznimno sam tužan što odlazim nakon tako kratkog razdoblja. Bila mi je čast biti trenerom tako fantastičnog kluba. Obje strane su u posao ušle u dobroj vjeri, ali zbog razlika u shvaćanju razvoja kluba, procijenili smo da je  rastanak najbolja opcija - kazao je McLeish.

Osim desetomjesečnog obavljanja funkcije škotskog izbornika, McLeish je tijekom karijere bio trener Motherwella, Hiberniana, Glasgow Rangersa, Birminghama i Aston Ville.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • reflex 05.02.2013.

    U kad je nottingham harao evropom :D

  • Legenda17 05.02.2013.

    Nott Forest je klub koji je osvojio Ligu prvaka dvije godine zaredom: '79 i '80. Ima bogatu povijest kojom se može lako dičiti, a krpa se na sredini tablice u drugoj Engleskoj ligi. Zašto me nešto vuče na Liverpool...?

  • chelseaMG 05.02.2013.

    klub sa bogatom tradicijom, i uspjesima a tone sve dublje. ajmo nottingham dižite se na stare slavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare