To je to što me zanima!

Meč s Kamerunom sve bliže: ''Kockasti'' stigli u Manaus...

Hrvatski nogometni savez objavio je na svom Twitter profilu fotografiju dolaska igrača u Manaus. Hrvatska protiv Kameruna igra 2. kolo na SP-u u srijedu točno u ponoć...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija krenula je oko 15 sati po našem vremenu na put prema Manausu gdje je u Areni Amazonia očekuje drugo kolo Skupine A protiv reprezentacije KamerunaHrvatski nogometni savez objavio je na svom Twitter profilu fotografiju Ivice Olića kako s koferom ide prema autobusu koji će reprezentativce odvesti do aviona u kojem će odletjeti za Manaus. 

- U ovoj utakmici obje momčadi mogu puno dobiti i izgubiti. Gubitnik mora pakirati stvari i ići kući. Moramo biti spremni na sve i igrati kao da nam je posljednja utakmica - rekao je Danijel Pranjić koji se oporavio od ozljede gležnja i trebao bi biti u početnoj jedanaestorici protiv Kameruna. 

Hrvatska je stigla u Manaus oko 19:45 sati po hrvatskom vremenu. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • krilnik 18.06.2014.

    Najbolje da tucemo Kamerun i Mexico a Brazil kiksa protiv Cameruna! Lova do krova!

  • melidony 17.06.2014.

    Sretno! Sudačka komisija je odradila svoje i Brazil je odigrao sa Meksikom 0:0 Sad je jasno zašto je Brazil igrao na sigurno uz sudačku asistenciju. Sada nam je važna i gol razika. Svim srcem smo uz Vas! Pobjeda! Viva Croatia!

  • ronin47 17.06.2014.

    Daj vise proigrajte,majku mu .... A Stipe ,posto ces vjerojatno branit,daj brate da prodjemo tu skupinu,zapali poslje tekme,ako nije BASSS priša...

Komentiraj...
Vidi sve komentare