To je to što me zanima!

Medić se smije: Pa govore već 12 godina da će nas izbaciti iz Zagrebella, ali ostajemo ovdje!

Grad tvrdi da je NK Zagreb imao ugovor o zakupu kampa na pet godina, koji je istekao 2019. te sad pokušava deložirati klub, ali predsjednik Medić tvrdi da ima pravo na korištenje na neodređeno vrijeme
Vidi originalni članak

Trgovački sud odbio je zahtjev Grada Zagreba da NK Zagreb izađe iz posjeda kampa u Veslačkoj. Dakako, poražena strana ne miri se s tim i gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je nastavak pravne bitke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grad tvrdi da je NK Zagreb imao ugovor o zakupu kampa na pet godina, koji je istekao 2019. godine i više ne vrijedi te Grad sad pokušava deložirati klub, ali predsjednik Dražen Medić tvrdi da ima pravo na korištenje i sudsko rješenje da ga smije koristiti na neodređeno vrijeme.

- Ugovor je istekao, otkazan je, objekt je u vlasništvu Grada. Sudskim smo putem tražili da se NK Zagreb iseli i sad idemo na Visoki trgovački sud. Riječ je o tome da je nogometni tajkun uzurpirao slavnu povijest toga kluba - rekao je Tomašević o kampu koji ima četiri terena, ugostiteljski objekt, teretanu, svlačionice, uredske prostore i dvoranu.

Medić je za HTV odgovorio:

- Najprije su nas izbacili iz prve lige, pa iz druge pa treće, to su bili preduvjeti da nas na ovaj način obezvrijede. Žalosno je što proces koji su počeli Mamić i Bandić sada nastavlja Tomašević.

Trener Dražen Madunović govori da se samo žele baviti sportom, natjecati, razvijati mlade ljude, i da upravo to NK Zagreb i radi. HNS se ne želi miješati u taj pravni spor, a Medić se smije i zaključuje:

- Pa već 12 godina govore da će NK Zagreb napustiti ovaj kompleks, ali Zagreb će živjeti te i dalje biti tu.

Hrvatski nogometni savez je, pak, navodno odustao od čekanja i okrenuo se drugim opcijama za izgradnju kampa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • billi Galeb 28.03.2023.

    Brzo ce medic i šimic skupa sjedit u "lozi" i gledat gradski derbi trece lige

  • Senior 1 28.03.2023.

    Krasno Medić vodi Zagreb, ravno u propast, samo pitanje vrenena.

  • Hrvoje Dimitrijević 28.03.2023.

    Podrška Mediću. Veliki gospodin i biznismen

Komentiraj...
Vidi sve komentare