To je to što me zanima!

Medicinska sestra: 'Kad Siniša gleda Bolognu, ne ometamo ga'

Nervirao se oko Bologne. Kad su utakmice, mi ne ulazimo u njegovu sobu. Čuli bismo ga iz hodnika, iz drugih odjeljaka u bolnici, ali nitko se ne bi bunio od pacijenata, rekla je sestra
Vidi originalni članak

Trener Bologne Siniša Mihajlović (50) u petak je održao konferenciju za medije u kojoj je otvoreno govorio o opakoj bolesti kroz koju je prolazio, leukemiji. Bivšem nogometnom reprezentativcu Jugoslavije, rođenom Vukovarcu, stanje je sad dobro nakon višemjesečne terapije i nada se da će tako i ostati.

- Četiri su teška mjeseca iza mene. Odradio sam kemoterapije i karakterom izgurao sve to. Da nije bilo svih tih ljudi, ne bih sad bio ispred vas. Hvala mojoj supruzi Arijani koja je sa mnom prolazila kroz taj strašan period - govorio je, između ostalog Mihajlović, poimence zahvalio liječnicima, a medicinska sestra sada je progovorila o tome kako je trenirati srpskog stručnjaka te mu se zahvalila:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On je pravi gospodin. Radila sam kada je održao konferenciju i ta pohvala me je dirnula, njegove riječi značile su i nama, liječničkom osoblju, a i pacijentima. 

Otkrila je i kako je Mihajlović nakon odlaska iz bolnice bio uplašen:

- Bojao se moguće prehlade. No objasnila sam mu da nema toliko razloga za strah. 

Mihajlović je i iz bolnice trenirao klub, a za vrijeme svake utakmice - cijela bolnica je utihnula osim njega!

- Nervirao se oko Bologne. Kad su utakmice, mi ne ulazimo u njegovu sobu. Čuli bismo ga iz hodnika, iz drugih odjeljaka u bolnici, ali nitko se ne bi bunio od pacijenata. Dapače, kad Bologna izgubi ostali pacijenti pitaju kako je Siniša to podnio.

Mihajlovićevo stanje sve je bolje. Liječnik Michele Calvo objasnio je kako su rezultati nakon prvog ciklusa terapije bili jako pozitivni i da su nastavili i u drugom ciklusu istim lijekovima i metodama uz transplantaciju koštane srži.

- Polako će nastupiti povratak u normalan život, prvih 100 dana je najosjetljivije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 01.12.2019.

    Uskoro bude gecrk

  • cajger 01.12.2019.

    iz zdravstvenih razloga partizan i zvezdu pretpostavljam ne gleda

  • Badboy2555 01.12.2019.

    Ssm

Komentiraj...
Vidi sve komentare